Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar merhaba....

az önce Ahmet ERŞEN abimiz beni aradı,yarın saat 14:00-15:00 saat'leri arasında bana gelecek!!!!!!

bildiğiniz gibi Ahmet abi, izmir'de ikamet etmekte...

isterimki, işi ve saat'i müsait olan arkadaşlarda yarın burda olsun!!!!

cevaplarınızı bekiyorum....

beyler.....

mesaj yazdım.... ama ilgilenen kimse olmadı!!!!

yarın ahmet erşen abimiz benim dükkana gelecek....

gelmek isteyen varmı?

Ayberk ben şahsen işim gereği gelemiyorum..:pale:
pazar günü ahmet abide katılırsa kahvaltı olayına yada fuara orada tanışmayı çok isterim..

fuara gelecekmi acaba?

ayberk abi bende işim gereği gelemicem serkanın dediği gibi fuara falan gelicekse neden olmasın

Ayberk abi ikna et al gel fuara ya. Tanışırız işte hep birlikte Ahmet abiyle...

Ya bu arada İstanbul sağanak yağışlı gözüküyo ya raporlarda. Yağmur yağarsa ıslancaz hep :cyclopsan :farao:

Ayberk abi ikna et al gel fuara ya. Tanışırız işte hep birlikte Ahmet abiyle...

Ya bu arada İstanbul sağanak yağışlı gözüküyo ya raporlarda. Yağmur yağarsa ıslancaz hep :cyclopsan :farao:

evet cilgin ben de baktim yagmurlu gozukuyor.eger yagmur yagarsa motorlari almayiz,kahvalti zaten yalan olur metroyla fuara gideriz,orada belirledigimiz bir saat ve noktada bulusuruz olmazmi?pazar sabahi kalkinca havanin durumuna gore haberlesiriz,:cat:

Son düzenleme:
evet cilgin ben de baktim yagmurlu gozukuyor.eger yagmur yagarsa motorlari almayiz,kahvalti zaten yalan olur metroyla fuara gideriz,orada belirledigimiz bir saat ve noktada bulusuruz olmazmi?pazar sabahi kalkinca havanin durumuna gore haberlesiriz,:cat:

aynen kardeşim öyle yaparız olmazsa yada yağmur çamur dinlemeyiz gazlar gideriz :cat: :queen:

Bide ne dicem yaaaaa bu arka fren balataları resmen eriyo ya şeker gibi sanki :cherry:

Balatalar bitince garanti kapsamında değişiyomu yoksa ücretli mi oluyo işlemler??? Bence garantiden yapılması lazım yani 2 sene garanti varsa arkasında durcekler diye düşünüyorum??!!!!!

Son düzenleme:
aynen kardeşim öyle yaparız olmazsa yada yağmur çamur dinlemeyiz gazlar gideriz :cat: :queen:

Bide ne dicem yaaaaa bu arka fren balataları resmen eriyo ya şeker gibi sanki :cherry:

Balatalar bitince garanti kapsamında değişiyomu yoksa ücretli mi oluyo işlemler??? Bence garantiden yapılması lazım yani 2 sene garanti varsa arkasında durcekler diye düşünüyorum??!!!!!

balatalar garanti kapsamına girmiyor diye biliyorum? akü falan giriyorda,senin motor kaç km şu an.

arkadaslar hakkınızı helal edin,
vatani gorevimi yapma sırası banada geldi sonunda
25 subat gibi iskenderuna denizci olarak gidiyorum, benim icin iyi olan yönü 15 senelik arkadasım şu an orda komutan, onun yanına gidiyorum, vay be şansa bak askerde bile ayrılamadım arkadasımdan :)

şimdiden hayırlı teskereler.

Bende acemiliğimi orada yaptım.bahriyeliydim,
4 bölükteydim futbol sahasının yanı gidince görecEksin taştan yapılmış birde gemi var.orada tanıdığın varsa yırttın,rahat edersin.komutan arkadaşın devamlı oradaysa eğitim çavuşu olarak askerliğini orada tamamlayabilirsin.ben oradan karamürsele gelmiştim.kor amiral'in şöförü olmuştum.

1.DENİZ ER EGİTİM ALAY KOMUTANLIGI İSKENDERUN /HATAY

Son düzenleme:
arkadaslar hakkınızı helal edin,
vatani gorevimi yapma sırası banada geldi sonunda
25 subat gibi iskenderuna denizci olarak gidiyorum, benim icin iyi olan yönü 15 senelik arkadasım şu an orda komutan, onun yanına gidiyorum, vay be şansa bak askerde bile ayrılamadım arkadasımdan :)

Hayırlı teskereler arkadaşım tez zamanda git gel.

beyler;herkese iyigünler...

şuan yanımda, ahmet abi'miz bulunmakta... çiğ köftelerimizi yedik,midye dolma'da yedi... ayran'da içtik!!!! e daha ne olsun?

fotoğrafta çekildik tabiki....

ayrıca; pazar günü kahvaltıya gelemiyor,ama fuar'da yanımızda olacak!!!!!

fotoğraflar aşağıda....

sol'dan sağ'a.....

ahmet erşen.... ayberk tekcan....

veee.... arka planda zat-ı muhterem:)

hani bilmeyen varsa diye yazıyorum:queen:

Son düzenleme:
Gercekten guzel fotolar.

Cılgın yemın edıyorum nıck 10 numara yakısıyor.harbıden cılgınsın.Anladın sen onu :D

:mrgreen::mrgreen:

kismetse fuarda gorusuruz.yarinda hava gunesliymis

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar