Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Serkaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnn.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pr: :pr: :pr:
Yalandan yalandan çağardın sonrada yalan ettin deme bana :queen: :cherry:
Arasaydın yapsadın bişey keşkee yawwww.
Bu lafının üstüne pazar günü geliyorum tamam mı??? :cat:
Merter shell in ordan al beni pazar günü saat 1de
Yakamda kırmızı karanfil olcak :queen: :queen: :queen: :rendeer:[/QUO

way kardeşim benim...:rendeer:
cidden yalandan çağırmadım:queen: ,pazar günü biz oradaydık.hatta şafak,ayberk ve bazı mt den arkadaşlarda vardı.bir birimizi bulabildik.

seninlede buluşalım.havalar düzelsin konuştuğumuz gibi ayberkin oraya gidelim sana uyarmı?:bounce:

way kardeşim benim...:rendeer:
cidden yalandan çağırmadım:queen: ,pazar günü biz oradaydık.hatta şafak,ayberk ve bazı mt den arkadaşlarda vardı.bir birimizi bulabildik.

seninlede buluşalım.havalar düzelsin konuştuğumuz gibi ayberkin oraya gidelim sana uyarmı?:bounce:[/QUOTE]

vaaaaayyyy beeeee kaçırmışızzzz iyimi :salut: nyseeeeee
olur yaaaaa her yol uyar bana gidelim ama dediğim gibi pazar günü al beni merter mcdonalds ın ordannnn

c.tsi tekrar haberleşelim benim havaalanın dan misafir alma durumum olabilir.cuma günü kesin belli olacak eğer olmazsa seni ararım.bak bir kaçta resim koyuyorum .

MT NİN YAKIŞIKLI,CANDAN,BİR OKADARDA SAMİMİ BULDUĞUM ÜYELERİYLE (BİRADERLERİM)İLE RESİMLERİMİZ.
AYBERK-ŞAFAK

Son düzenleme:
heeeeee siz ölen arkadaş için gittinizzzzz anladım
benımde haberım vardı olcaandan şafağa sordum hatta nerde kaçta falan diye hiç takmadı bile bizi cevap bile vermedi...

tamam sen haber verirsin bana biladerim takılırız

evet miting için konusu olmuştu bu mitingin ayberk gelmek isteyenler ismini yazsın demişti atlamışsın herhalde ama olsun yeni bir organizasyon yaparız ,:mrgreen:haberleşiriz yine.:cat:

canımda karpuz çekti yahuuu:p

Son düzenleme:
arkadaşlar pazar günü müsayit olanlar bu fuar öncesi kahvaltıya katılabilir

http://www.motosiklet.net/forum/duy...8-02-2009-fuar-oncesi-kahvalti-bulusmasi.html

benımde haberım vardı olcaandan şafağa sordum hatta nerde kaçta falan diye hiç takmadı bile bizi cevap bile vermedi...

çılgın ,ayberk,şafak,sero,engin,(ahmet erşen abi sürpriz olabilirmi?)tüm arkadaşlar
,pazar eğer işimiz olmazsa bu kahvaltıya katılalım oradan motoplus 2009 fuara geçeriz davetiyeler benden.[/COLOR]
hem bir moral olur bunca üzüntünün ardından.kısmetse ben katılacağım

buraya tıkla detaylı bilgi mevcut

http://www.motosiklet.net/forum/duy...8-02-2009-fuar-oncesi-kahvalti-bulusmasi.html

Son düzenleme:
serkanım davetiyeler sendense sorun yok ben hava sartına göre cıkarabilirim motoru maasıda aldıkmı depomuzda dolu olur cebimizde parada olur ben yanımda titanlı bir arkadası getirsem sorun olmaz dimi :)

serkanım davetiyeler sendense sorun yok ben hava sartına göre cıkarabilirim motoru maasıda aldıkmı depomuzda dolu olur cebimizde parada olur ben yanımda titanlı bir arkadası getirsem sorun olmaz dimi :)

yok be kardeşim kimi getirirsen getir.zaten linke tıkladığında alper-tim moderatör in florya sosyal tesislerinde ayarladığı bir fuar öncesi bir organizasyonmuş,
ben de davetiye var. arkadaşınada ayırırım.

Buluşma tarihi:08/02/2009 pazar
buluşma saati: 09:00-09:30
kahvaltı sonrası hareket saati:10:45
fuar alanına giriş:tahmini 11:00-11:15
kroki: eklenecektir

Pazar sabahı fuar öncesi geleneksel kahvaltımızı bu sene İ.B.B. Florya tesislerinde restaurant bölümünde yapacağız arkadaşlar
bambam(hasan) arkadaşımızın gayretleriyle bize uygulanacak fiyat 9,00 TL. olarak ayarlanmıştır
bunda kahvaltı tabağı ve sınırsız çay olacaktır

katılmak isteyen arkadaşlar ismini linke tıklayarak yazsın.

Son düzenleme:
son resimleri ekledim foruma bak istersen evin içinde duvarda nasıl ışık olduğunu cektim falan bakalım beyencekmisiniz :)

ok.bakıyorum

enginim.tek kelimeyle süper görünüyor motorun üzerinde montajlı haliylede görmek isterim.zat a ilk merceği takan türk ünvanını almışsındır herhalde,tebrik ederim kardeşim,pazara kısmetse görüşürüz

Son düzenleme:
herkese merhaba
arkadaşlar internetten motorun vergisini ödeyememiştim bugün vergi dairesine gittim memur bu aracın kaydı yok dedi şefe gittim trafik bu motorun vergiye dosyasını göndermemiş kayıt edilmemiş dedi? hiç bir şey anlamadan döndüm geldim? nedir sizce olay?

Cılgın vallahı bilerek olmadı.İnan cok kotu bir hafta gecirdim.hersey birbirine girdi.Tekrar kusura bakma.

250 cc ile takas etmek isteyen arkadas msn ı ekledım bı goruselım.

Miting alanında SERKANZAT gelmiş.Ama olay cok komıktı.Ayberk'in yanında biri var.Bana " tanıdınmı bu kim?" diye bir soru geldi.Yaw bakıyorum bakıyorum cıkartamıyorum.Sonra hafızadan bir resimleri tanıdım.Serkan ile eşleşti.Gercekten cok komikti.Tabi biraz tuhaf bir ortam oldugu icin uzun uzun konusamadık.Ama pazar gunu gelmek istiyorum fakat cumartesi egitim icin yer ayırttırdım.Ona gıtmesem cok kotu olur.Pazar gunu gelmezsem sizleri goremem.Ne yapıyım ben :S

Cılgın vallahı bilerek olmadı.İnan cok kotu bir hafta gecirdim.hersey birbirine girdi.Tekrar kusura bakma.

250 cc ile takas etmek isteyen arkadas msn ı ekledım bı goruselım.

Miting alanında SERKANZAT gelmiş.Ama olay cok komıktı.Ayberk'in yanında biri var.Bana " tanıdınmı bu kim?" diye bir soru geldi.Yaw bakıyorum bakıyorum cıkartamıyorum.Sonra hafızadan bir resimleri tanıdım.Serkan ile eşleşti.Gercekten cok komikti.Tabi biraz tuhaf bir ortam oldugu icin uzun uzun konusamadık.Ama pazar gunu gelmek istiyorum fakat cumartesi egitim icin yer ayırttırdım.Ona gıtmesem cok kotu olur.Pazar gunu gelmezsem sizleri goremem.Ne yapıyım ben :S

pazar gelebilirsen gel şafak,havada iyi olacak diyiyorlar,ayberkle bir irtibata geç,sanırım oda geliyor.:cat: iki lafın belini kırarız :cherry:

arkadaşlar pazar günü müsayit olanlar bu fuar öncesi kahvaltıya katılabilir

çılgın ,ayberk,şafak,sero,engin,(ahmet erşen abi sürpriz olabilirmi?)tüm arkadaşlar
,pazar eğer işimiz olmazsa bu kahvaltıya katılalım oradan motoplus 2009 fuara geçeriz davetiyeler benden.[/COLOR]
hem bir moral olur bunca üzüntünün ardından.kısmetse ben katılacağım

buraya tıkla detaylı bilgi mevcut

Hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :queen: geliyorum arkadaşlar gidelim yaaa haberleşelim ama kopuk olmayalım birbirimizden :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar