Arkadaşlar bugun Çağlayanda bi motorcu var onunla konustum adam zatı kuvvetlendiririz dedi ama 1000 lirayı bulur normalde dedi fuardan sona bi görüşelim yurtdısından uygun fiyata malzeme gelicek dedi fuara bi arkadaşı motor hazırlıyormus onunla irtibata gecicek adam dioki sen zata onu yap gaza basamazsın motor tekere kalkar diyo fuardan sona tekrar gidip görüşcem bakalım ne diyecek
herkese iyi günler...
bu tamirci arkadaş,zat'ı kuvvetlendirecek iyide nekadar kuvvetlendirecek?
ayrıca motorumu değiştirecek? yoksa standart 150cc üzerinde oynamamı yapacak? egzost sistemi,yakıt tüketimi,fren sistemi,vs... bunlar ne olacak?
bu konularıda detaylı öğrenirsek hepimiz için çok iyi olur...
ayrıca...
senide çok takdir ediyorum:cat:
bu kadar emek,masraf,araştırma,çabalama... zor iş!!!!
umarım en iyisini yaparsın:cat:
sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum:bounce:
merhabalar aranıza yeni katıldım bendede jincheng var yani mondial 150 zat ın fabrika markası güzel paylaşımlar dileğiyle
merhabalar aranıza yeni katıldım bendede jincheng var yani mondial 150 zat ın fabrika markası güzel paylaşımlar dileğiyle
Arkadaşlar bugun Çağlayanda bi motorcu var onunla konustum adam zatı kuvvetlendiririz dedi ama 1000 lirayı bulur normalde dedi fuardan sona bi görüşelim yurtdısından uygun fiyata malzeme gelicek dedi fuara bi arkadaşı motor hazırlıyormus onunla irtibata gecicek adam dioki sen zata onu yap gaza basamazsın motor tekere kalkar diyo fuardan sona tekrar gidip görüşcem bakalım ne diyecek
engin çağlayanda nerde kardeşim bu motorcu??? gittiğin yerde 1 tane kahverengi golden köpek varmıydı???
Limankalesi hojgeldin aramıza....
nasıl tarıf ediyim caglayan meydandasın ısıklarda karakola giderken soldan devam edion geriye dönmüyosunda ileri doru giderken solda bi tane tamirci zaten orda bi o var tamirci olarak başka yok
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz
çılgın uğur geçen pazar ektin bizi,gelecektin zeytinburnuna![]()