o resimleri teksas abi eklemiş![]()
o resimlerdeki backrest (sırtdayama) çok işe yarıyor palavradan değil yani benim motorumun backrest inden yani silverwing ayrıca ayarlıdır ve akrdaki artçıya kesinlikle rahatsızlık vermez tam aksine artçıyla aranızda bölme görevi görür böyle ani frenlerde falanda filanda artçı üstünüze çullanmazve uzun yolda trafikde dur kalkda falan sırtınızı dayadınızmı evdeki koltuğunuzda oturur kadar rahat olursunuz..
biizm motorlarda bu backrest lerden iki tane var biri driver side denen sürücü tarafı için yani resimdeki bu biride passanger side yani artçı tarafı için oda bunun aynısı sadece kısası
abi ben ekledim.. arkadslıkda gönderdim kabul edersen mutlu edersin beni![]()
yaf onlar cok abartı olmusotobusmu bu yaaa
![]()
Herkeze ıyı aksamlar.........
Engin ewet sana katılıyorum.. Bencede çok abartılı duruyor, zaten o resimdel
ki motorlar honda goldwing e ait resimler yani bizim motorlara muadili olmayan motorlar..
Ama özetle bizim motorlara o şekil, ağır gelir :queen:
Dostum o motor goldwing 1200 :mrgreen: bırak zatı o motorun kendi klasmanında muadili yok :queen: araç telefonundan buzdolabından masajlı koltuğundan klimasına kadar her bir şeyi mevcut bir ön konsolu va motorun dersin araba lcd ekranlı falan yol bilgisayarlı navigasyonlu ekran.. yani bırak zatı en kral maksi bile onun yanında 3 tekerli bisiklet kalır :mrgreen:![]()
bune yaaaa.....:queen::queen::queen:
arkadaki eleman,dağılır be... ayrıca denge unsuru ''0''
photoshop yapan daha gerçekçi yapamamışmı?:farao::queen::queen::queen:
bencede:farao:
orjinalinden çok farklı duruyor bariz photoshop :silent: