Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar bende şöyle birşey yaptırayım diyiyorum.ne dersiniz zat a gidermi:mrgreen:

Son düzenleme:
o resimleri teksas abi eklemiş :D

o resimlerdeki backrest (sırtdayama) çok işe yarıyor palavradan değil yani benim motorumun backrest inden yani silverwing ayrıca ayarlıdır ve akrdaki artçıya kesinlikle rahatsızlık vermez tam aksine artçıyla aranızda bölme görevi görür böyle ani frenlerde falanda filanda artçı üstünüze çullanmaz :D ve uzun yolda trafikde dur kalkda falan sırtınızı dayadınızmı evdeki koltuğunuzda oturur kadar rahat olursunuz..

biizm motorlarda bu backrest lerden iki tane var biri driver side denen sürücü tarafı için yani resimdeki bu biride passanger side yani artçı tarafı için oda bunun aynısı sadece kısası

evet texas eklemişti... zaten link'i verdim ki isteyen daha rahat ve net bir şekilde okusun...:bounce:

abi ben ekledim.. arkadslıkda gönderdim kabul edersen mutlu edersin beni:)

etgtim canım kardeşim... sen mutlu ol yeter:rendeer::bounce::cat::queen:

Son düzenleme:
yaf onlar cok abartı olmus :) otobusmu bu yaaa :D

Herkeze ıyı aksamlar.........

Engin ewet sana katılıyorum.. Bencede çok abartılı duruyor, zaten o resimdel
ki motorlar honda goldwing e ait resimler yani bizim motorlara muadili olmayan motorlar..
Ama özetle bizim motorlara o şekil, ağır gelir :queen:

Herkeze ıyı aksamlar.........

Engin ewet sana katılıyorum.. Bencede çok abartılı duruyor, zaten o resimdel
ki motorlar honda goldwing e ait resimler yani bizim motorlara muadili olmayan motorlar..
Ama özetle bizim motorlara o şekil, ağır gelir :queen:

Dostum o motor goldwing 1200 :mrgreen: bırak zatı o motorun kendi klasmanında muadili yok :queen: araç telefonundan buzdolabından masajlı koltuğundan klimasına kadar her bir şeyi mevcut bir ön konsolu va motorun dersin araba lcd ekranlı falan yol bilgisayarlı navigasyonlu ekran.. yani bırak zatı en kral maksi bile onun yanında 3 tekerli bisiklet kalır :mrgreen::p

Dostum o motor goldwing 1200 :mrgreen: bırak zatı o motorun kendi klasmanında muadili yok :queen: araç telefonundan buzdolabından masajlı koltuğundan klimasına kadar her bir şeyi mevcut bir ön konsolu va motorun dersin araba lcd ekranlı falan yol bilgisayarlı navigasyonlu ekran.. yani bırak zatı en kral maksi bile onun yanında 3 tekerli bisiklet kalır :mrgreen::p

ewet logaritma sana katılıyorum...

Bütün özelliklerini belirtmişsin,yanlız geri vitesi olduğunu belirtmeyi unutmuşsun arada bunuda belirtmek istedim...:queen:
Ben önceki yazımda muadili değil derken bunları kast etmiştim.. zaten 40.000 ytl olan bir motorda da bu özelliklerin olması çokda abeste iştigal değil :)
saygılarımla

Evet bende bir fuarda üstüne oturmuşdum sanırım ondan başka bir yerde üstüne oturamam o motorun :D

evet millet; herkese ayırlı geceler....

sinanferah05, kardeşimizin HONDA KİNETİC resimlerini ben yüklüyorum:cat:

MEDYA SPONSORU benimde...:queen:

herkeze ıyı akşamlar...

Aybek abi bu motor benım bir zamanlar hayalimdii.............:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar