yunus --hoş geldin; bende eskişehir'yim ama ist. oturuyorum... ehliyetini HEMEN AL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ihmal etme,yazı bekleme,ehliyetin yoksada BİNME!!!! ist. olsaydın SEVPA'ya git derdim, ama eskişehirde ne var bilmem...
ama mondial.com'a gir bak.... görüşmek üzere....( kaç yaşındasın?)
Ayberk benim yas 28 A2 ehliyete bu ay basliyorum nasipse haziran basi alirim ehliyetsiz binmem zaten :wiinkk:
motorun ufak tefek arizalarini giderir bakiminida kendim yaparim ama yinede doru dürüst servis sart benim kuzen dünyanin masrafini yapti bu motora benim bildigim 4 kere kayis koptu ama düzgün bir servis iyi bir bakimla beni fazla üzmez gibi geliyor.
görüsmek üzere.
FthGyk hayirli olsun :cat:
merhaba arkadaşlar. ya motorum daha 11000 km de 3. krank değişecek. neden bu kadar basit bir krank var. konu hakkında bilgisi olanlar varsa cevap bekliyorum...
hala cevap bekliyorum. bu sorun sadece bende mi var yada neyden kaynaklanıyor...:silent:
hala cevap bekliyorum. bu sorun sadece bende mi var yada neyden kaynaklanıyor...:silent:
Merhabalar;
ehliyetsiz binmek istemediğim için motoruma hazirandan önce binemeyeceğim.. Otoparkta duruyor arasıra çalıştıracam.. bunun dısında yapmam gereken birşey varmı arkadaşlar..Arada haftasono sabah erkenden çıkmayı istiyorum yollar sakin ken..Çok heyecanlanıyorum yaaaa..
http://www.ugurmondial.com/
arkadaslar bu sitede motorun bütün parcalarının ayrıntılı olarak fiyatları verilmis gecen konularda fiyat farklılıklarını gördügüm icin bilmeyen vardır diye düsünerek sizinle paylasmak istedim bazı servisler kafasına göre fiyat verebilir kazık yemeyelim.:wiinkk:
helal be mondi bu işi ciddiye alıyor, adamlar son 3 yılda Türkiye'nin en büyük motor firmalarından biri oldu.
merak edenler için, geçen sene vespa-piaggio grubu 1000 tane motor satmış, kanuni ve mondial ayrı ayrı 30.000'in üzerinde...
mondi tek başına 300.000'in üzerinde motor satmış piyasaya girdiğinden beri. milletin diş bilemesi, her fırsatta çamur atmaya kalkması boşuna değil.
rakamlar ortada...
yokuşta balata sıyıran, elektrik sıkıntısı yaşayan yamahalar, suziler, piaggio'lar da var, fakat az sayıda sattıkları ve sahipleri malın değeri düşer diye forumlara yazmadığı için bu makineler olduğundan daha kaliteli gibi düşünülüyor.
hep söylediğim gibi adam gibi binip bakımını ihmal etmezsen zat süper bir makinedir.
http://www.ugurmondial.com/
arkadaslar bu sitede motorun bütün parcalarının ayrıntılı olarak fiyatları verilmis gecen konularda fiyat farklılıklarını gördügüm icin bilmeyen vardır diye düsünerek sizinle paylasmak istedim bazı servisler kafasına göre fiyat verebilir kazık yemeyelim.:wiinkk:
slm arkadaşlar yakın bir arkadaşım 150 zat almak ıstıyor sizce 150 zat alsa pişman olurmu motor güzel göründüğü kadarda sağlammı bilgi verirseniz sevinirim kusura bakmayın konuya yarım başladım daha doğrusu yazılanları okumadım zamanımız kısıtlı motor alacagı için acele etti az parada değil iyi düşünmek gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım.