arkadaşlar;bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler...bu forumda 1941 tane fikir-yorum vs... yazılmış!!! evet motorlarımız çin malı ve kaliteside malum:salut: gürseltekin arkadaşımız gayet güzel yazmış;motoru ne şekilde kullandığın ve beklentin çooooook önemli!!! ben zat'ımı alırken ön yargılı aldım,nasıl olsa dökülür gider çin malı felan diye düşündüm. ancak baktım iş öğle değil valla!!! resmen bağlandım motoruma;banamısın demiyor! durması,kalkması,hızı (100 km rahat görüyor,ben 100kiloyum!) herşeyi güzel ve olumlo...ama berbat,hemen elden çıkar,allah kurtarsın diyende çıktı... sanırım olay birazda çin malı motorların nerelerde kullanıldığı!!!! ben zevk olsun diye çin motoru alıp binen görmedim,en azından bu civarda! %90 ticari kullanılıyor,daha çok su işinde ve paket servislerde. çalışanlarda ehliyet yok,nasıl olsa motor benim değil basarım gaza,1 motoru 1 ila 4 kişi arasında değişerek kullanıyor,e paket servis yetiştirmek lazım mantığıyla rodajı yapılmadan basıyor gaza...yolların durumunu hiç anlatmıyorum zaten... arkadaşlar bu motorları gören bizler ve diğer şahıslar doğal olarak hurda durumdaki ÇİN MOTORUNU görünce doğal olarakta hepsini aynı kefeye koyuyor ve koyuyoruz!!! dün SEVPA'da gördüm 88.900 km'de zat 150 vardı... kurye motoru ve tık demeden çalışıyor!!!!! demekki motosikletinize bakmak,ilgilenmek,BİLİNÇLİ BİNMEK,yol şartlarına uymak vs... ŞART!!!!! herkese iyi günler diliyorum... KAFANIZI KULLANIN,KASK TAKIN...