Mondial Mondial 150 ZAT Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Koray bey

Toplantı davetiniz için teşekkürler. Bende katılamayacağım. Başka bir seferde Kilyos veya Uskumruköy taraflarına gelmeyi planlarsanız katılmaya çalışırım. Selamlar,

FAZIL ( AFT62 )

Buluşma için yer belirleyelim. Bu konuda fikri olanlar yazsın. Cumartesi, pazar günleri çocuğu saat 15,30 da Kartal'da dersaneden aldığım için saat 16,00 da sahil yolunda buluşalım diyorum. Aksi halde malesef gelemem.

arkadaşlar fazla cevap veren olmadı ve şöylede bir başlık gördüm. ben her türlü h.sonu yollarda olacam ama sizede uyarsa bizde buraya katılalım

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-duyurulari/87090-[mt-ist-]-scooter-bulusma-sariyer.html

koray abim bende gelemicem daha önce Antilop_skul'a söz verdiğim için yani bu linkteki sarıyer gezisine katılacağım için. size uygun olursa sizlerde gelirseniz çok sevinirim :rendeer:

150 Zat

oncelikle merhaba arakadaslar benim sorum şu olcak mondial 150 zat ın yan grenajlarındakı mondial yazılarını nası sökebilirim bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

sticker ların üzerine vernik attıkları icin orasını oymus gibi kalıyor 151 rs de bizzat denedim . boya aatrken o yksklik farkından dolayı cok yorlmstm zımparalama sırasında

sbr

selam arkadaşlar,ben sıfır motor yaptıralı 1000km oldu.ama sanki son 200kmdir motorun çekişinde bi problem var gibi?1000km dolunca yağını değiştirip subap ayarı yaptırdım.ama problem devam ediyor.güçte bir sıkıntı yok ama tork çok azmış gibi..90 100km yapabiliyor. fakat yokuş çıkarken torkta bariz bir düşüş var.sebebi ne olabilir acaba? yada zatların gerçek performansı buda benmi çok fazlasını istiyorum..

selam arkadaşlar,ben sıfır motor yaptıralı 1000km oldu.ama sanki son 200kmdir motorun çekişinde bi problem var gibi?1000km dolunca yağını değiştirip subap ayarı yaptırdım.ama problem devam ediyor.güçte bir sıkıntı yok ama tork çok azmış gibi..90 100km yapabiliyor. fakat yokuş çıkarken torkta bariz bir düşüş var.sebebi ne olabilir acaba? yada zatların gerçek performansı buda benmi çok fazlasını istiyorum..

bende bugün ustaya gidip fiyat sormuştum komple motor kaça olur, ne kadar zamanda olur diye. dostum aslında sanada uyarsa bigün motoruna bakmaya gelsem ne güzel olur:)) hem senin motorda bi gariplik var anlamış olursun hemde bende bakmış olurum nasıl yapılmış diye.

sbr

koray mesaj attm sana, ne zaman ıstersen ara mesaj at bulusurz calısmıyorum artık:)

sbr

dün nautilusta korayla buluştuk,maksat tanışıp biraz muhabbet etmekti..ama birden kendimizi nautilus otoparkında motoru parçalarken bulduk:) benim kısa farlar yanmıyordu, müşür çalışmıyordu koray onları tamir etti:) sonra bide hava ayarı yaptık..teşekkürler koray ellerine sağlık..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar