Hoşgeldin aramıza.
Madem tavsiyelerinizi okumaya hazırım diyorsun benim sana ilk ve en önemli tavsiyem Motorunu almadan önce Kaskını montunu al. Sakın ha korumasız binme motora.
Bir de kaskı montu motoruna göre alma kendine göre al. Burda kastettiğim ucuz motor nasıl olsa pahalı kaskla işim olmaz diye düşünme. Kaskı motor değil sen takacaksın. Kendin nekadar değerliysen okadar iyi kask almanı tavsiye ederim.
Gerisi kolay motorunuda seçersin. Sürmeyi de geliştirirsin. Hepsinde de burdan yardımcı oluruz. Ama önce güvenlik. AMAN HAAAA::stretche
Arkadaşım motoru kaça aldın çok merak ettim.
Madem bukadar sorunu vardı niye aldın başına dert mi arıyordun?
Benim motor cillop gibi satmaya kalktım adamlar başka motorlarla kıyaslayıp istediğim parayı vermediler bende vazgeçtim. Demekki diğer ucuz motorlar böyle dertli oluyormuş ikinci elde.
şu karbüratör işini biraz açarmısın?
vakumlu? detaylar önemli bu tip konularda....
bilgimiz olsun...
pazar gunu hava acıcak gıbı.umarım cok yagmur olmaz.hava durumundan baktıgım kadarıyla hafıf aralıklarla olucak dıye gosterıyor.
Yaaa bsey sorcem ayberk abı safak 112 logaritma!!!! ben motoru aldım sımdı herkes bana dıyokı mondıal dağalıyo cok yakıyo serviste ilgilenmiyolar falan dıyolar tedirgin oldum ya bi anda... :cyclopsan
neden tedirgin oldum cok yakıyo dedıler harbıdende cok yakıyo galıba 20 mılyonluk benzın aldım 125 km dedı ıbre sıfırlandı yedek depoyamı gıttı noldu anlamadım ya canımı sıktılar wallar:
Bı anlatırmısınız sıze zahmet ya karsılasıcem sorunları flan yada ne yapmak lazım???? size zahmet ya :salut:
valla sorunları hakkında fazla bişe bilmiom ama yakma konusunda öle 200 binlira cıvarı bişeler yakıo bunun için benim yukarıda yazmıs olduğum yazı var
bu pazar allah nasıp ederse denicez bakalım gidişinde değişiklik olmadan yakıtı düşürürsek herkese tavsiye edicem o sistemi
Yaaa bsey sorcem ayberk abı safak 112 logaritma!!!! ben motoru aldım sımdı herkes bana dıyokı mondıal dağalıyo cok yakıyo serviste ilgilenmiyolar falan dıyolar tedirgin oldum ya bi anda... :cyclopsan
neden tedirgin oldum cok yakıyo dedıler harbıdende cok yakıyo galıba 20 mılyonluk benzın aldım 125 km dedı ıbre sıfırlandı yedek depoyamı gıttı noldu anlamadım ya canımı sıktılar wallar:
Bı anlatırmısınız sıze zahmet ya karsılasıcem sorunları flan yada ne yapmak lazım???? size zahmet ya :salut:
herkese ıyı akşamlar benım motosıkletım 151rs ama arkadaşımın 150 zatı var bugun bı ınceleyım dedım baktım karbüratör benımkıneden farklı benım motorda karbürator den dırekman emme manıfolduna baglı onukınde ıse aynen baglı ama sol tarafından bır hortum var karburatöre gıdıyo acaba bu nediır niçin yapmşlar çözemedım bılen varsa yazarsa sevınırım ..::herkese hayırlı suruşler
kimse bılmıyomu bunun ne işe yaradıgınıale:
Herkese selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Gerçi sayfaların hepsini okudum. tam bir zat delisiyim. inş. yakında benimde olcak .Seneye okulum var Amasya'da onun için okula gidip gelmeye almaya calısıyorum.Az birikmişim var az daha biriktirip almayı düşünüyorum.O yuzden çalışıyorum şu an.Az kaldı sıfırı çok para onu verememde 2. el iyi bişi düşürmeye çalışıcam artık.İlk mesajdan çok konuşmaya başladım.Herneyse herkese merhaba....