- Konu Yazar
ZAT 150 yi 2005 haziran sonundan beri kullanıyorum belki de ilk alanlardanım, 5000 km. yaptim, ilk baslarda soranlara bu fiyata alin iyi motor diyordum ama 5000 km. sonunda fikrim tamamen değişti ve gelip soranlara başka marka bakın falan diyorum. Neden mi peki, dün beni yolda bırakmasıyla bende de teller koptu. Benzici den çıktım ve gaz kolu birden bire boşaldı, b.k gibi kaldım yolun üstünde. Neyseki spor salonum yakındı ve iterek onun kapalı otopark ına bıraktım. Gelelim tüm sorunlara, zor çalışması, titremesi, 3000 km. de 3 defa buji değiştirdim, ön kontrol paneli ışığın gittiği için komple değişti, tutumlu bir araba kadar benzin yakması ki, altının yakınlığı, aptal belediyelerin aptal hız tümseklerine altının devamlı çarpması vs. vs. artık özellikle uzun yol için hiç güvenim kalmadı. Dün gece ki olayda üzerine tüy dikti. Bu sebeple kimseye tavsiye etmem, almak isteyenede engel olurum... Bana gelince para durumum müsait olmadığı için bu yaz kullanmaya devam ama önümüzdeki yıl direkt satıcam.