Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2000 km'dir bizde buradayıız :)

Dün elcik koruma baktım düzgün bişey yoktu, Elcikleri değiştirdim mavi çirkin oldu ama olsun yumuşak daha iyi kavraması.

2wnpwmt.jpg

arkadaslar motoru yarmadan sadece piston gömlek ile maximum kaç cc ye yükseltebiliriz? yada bizim sasiye direkt olarak uyan alt motor varmı.geçmis sayfaları teker teker okudum ama parça net üzerinden alınacağı için uymama riski var.nedersiniz?komple alt motor mu yoksa piston gömlek mi?

Krank değişmeden, 67 pistonla 174cc max, cg motorlar direk uyar, 200cc yapmak için 63.5 kısa etek olmayan pistonla silindir kiti zongshen, ve 200cc zongshen krank gerekli, yeni krank bilyaları büyük olacağı için, orjinal krank bilyalarıyla değişmen yada yatağını genişlettirmen lazım,,krank balansör milinin de 200lük olanını ve krankı da balansörlü tip almalısın bu arada, bulabilsen 2. El 200cc zongshen cross balansörlü tip motor kısmı direk olur.komple motorunu parça parasına da alabilirsin çalıntı falansa dert olma ihtimali de var

Son düzenleme:
arkadaşlar ben yedek parçadan çok sikayetçiyim mondialyp.com dan sipariş verdim gidon ve vites değiştirme mili kolu 2 hafta oldu sipariş verdigim servis daha ulaşmadıgını söylüyor ve bugün yarın hafta içi haftaya gibi sürekli oyalıyor

bence tamamen servisin ib..liği,
eger ki stokta varsa extra kargo ucretini de ödeyip en
gec 3-4 gune lazım olan parcalara ulasmıstım

acil değilse servisin siparişlerine ekletip 1 hafta 10 güne liste fiyatından almıstım

işçiligi nekadarsa vereyim. motorumu 200-250cc modifiye edebilecek birisi var mı? hemen söküp kargolarım:) trabzondayım ciddiyim

Arkadaşlar boyum 1.75 binmek sıkıntı olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen binmek sıkıntı deilse alıcam bu motoru

işçiligi nekadarsa vereyim. motorumu 200-250cc modifiye edebilecek birisi var mı? hemen söküp kargolarım:) trabzondayım ciddiyim

özelden yazdım sana

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:11 ----------

Arkadaşlar boyum 1.75 binmek sıkıntı olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen binmek sıkıntı deilse alıcam bu motoru

https://www.facebook.com/XtremeMaxKullanicilari/photos/a.972512286099974.1073741847.485937814757426/972513012766568/?type=3&theater

modifiye mi yoksa komple alt motor mu derken alt motor daha mantikli geldi.motostardan zongshen 200 cc alt motor siparisi verdim.1250 tl ye satin aldim ama sonradan balansorsuz oldugunu ve vites sisteminin döner sistemli oldugunu duyunca moralim alt ust oldu.hadi balansor sorun degilde o vites sistemi hic hosuma gitnedi.oysaki saticiya israrla sordum düz mu doner mi diye.alisana kadar cok sorun yasar miyim?

Buarada Cenkito yada tekrar tesekkur ederim ilgilendigi icin.

Onemli degil
ama ben seni doner sanzinan konusunda uyarmistim
Alisip alisamaman yada suresi sana bagli
hayirli olsun diyeyim.

Benim anlamadigim ornegin vites bosta iken 1.vitese koymak icin bir yukari mi atiyoruz.yoksa vitesler yukaridan asagi mi yukseliyor

Birde teknik olarak doner sanziman standart sanzimandan iyimidir kotu mudur.sonucta cok yaygin degil.eski teknoloji galiba

Son düzenleme:
İyi ve tutulan bisey olsaydi sence sifir motor o fiyata olurmuydu

Mobilim ,
Google a yazarsan sirali ile doner sanziman hakkinda cok sey bulabilirsin

bence tamamen servisin ib..liği,
eger ki stokta varsa extra kargo ucretini de ödeyip en
gec 3-4 gune lazım olan parcalara ulasmıstım

acil değilse servisin siparişlerine ekletip 1 hafta 10 güne liste fiyatından almıstım

3 haftaya oldu hala gelmedi .kendimce düşündüm illa orjinal gidon olmasına gerek yok ölçüleri aynı olsa fark yapmaz diye yarın farklı bi gidon alıcam .

Ozaman Yarin kargonun iptalini isteyecegim.cunku kendisine israrla sordum duz sanzimanmi diye duz dedi

Benim gordugum kadariyla piyasadaki 1-2koylu cg haricinde o sanziman takili yok
benim arkadas ona alismisti
ama bana ters geldi

Cenkito abi çok saol buradaki insanların duasıyla cennetliksin inşallah abi çok yardımcı oluyosun Allah razı olsun
İstek attım kabul et 😉

Simdi aradim hala duz sanziman diyor.ayni motordan 2 gun once satmislar simdi musteriyi arayip sormus 1 asagi 2 3 4 yukari demis.firmayi tanimiyorum ins sakata gelmem.kargo gelsin bakalim ne olur

Forumda bu motoru kullanan arkadaslar varsa yorumlarini bekliyorum

Son düzenleme:
iyi aksamlar hocam ..
bende bir mondial xtreme kullanıcısıyım sol amortisor den yag kaçırıyor motorum fakat amortisor keçesini nereden temin edecegimden şüpheliyim servis sadece bir yag kaçagı için amortisorun komple degişmesi gerektigini söylüyor bende bisikletimin bile keçesini bulabilirken motorumun fabrikası bunu üretmiyormus.. şikayetimi diile getirdim fakat yapacak gibi değiller, amortisorede 350 tl vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

iyi aksamlar hocam ..
bende bir mondial xtreme kullanıcısıyım sol amortisor den yag kaçırıyor motorum fakat amortisor keçesini nereden temin edecegimden şüpheliyim servis sadece bir yag kaçagı için amortisorun komple degişmesi gerektigini söylüyor bende bisikletimin bile keçesini bulabilirken motorumun fabrikası bunu üretmiyormus.. şikayetimi diile getirdim fakat yapacak gibi değiller, amortisorede 350 tl vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

garantisi devam ediyorsa servisin bunu ücretsiz olarak düzeltmesi gerekir diye biliyorum

iyi aksamlar hocam ..

Sadece kecesini stan yer var, önceki sayfalarda konusuldu tartısıldı

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------

Arkadaslar bu hafta sonu istanbul pendik teyim
ben istanbulu bilmiyorum
yakinda olanlara duyrulur : -)

Merhaba Arkadaşlar ,
Grubunuza Antalyadan katılıyorum.Xtreme max kullanıcısıyım,
Bayramda kaş olimpos kalkan fethiye turu yapmayı düşünüyorum.
Benim gibi düşünen bir kaç arkadaş bulabilirsem çok sevinirim.
Saygılar ,Sevgiler,
[email protected]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar