arkadaşlar ben yedek parçadan çok sikayetçiyim mondialyp.com dan sipariş verdim gidon ve vites değiştirme mili kolu 2 hafta oldu sipariş verdigim servis daha ulaşmadıgını söylüyor ve bugün yarın hafta içi haftaya gibi sürekli oyalıyor
işçiligi nekadarsa vereyim. motorumu 200-250cc modifiye edebilecek birisi var mı? hemen söküp kargolarımtrabzondayım ciddiyim
Arkadaşlar boyum 1.75 binmek sıkıntı olurmu yardımcı olurmusunuz lütfen binmek sıkıntı deilse alıcam bu motoru
bence tamamen servisin ib..liği,
eger ki stokta varsa extra kargo ucretini de ödeyip en
gec 3-4 gune lazım olan parcalara ulasmıstım
acil değilse servisin siparişlerine ekletip 1 hafta 10 güne liste fiyatından almıstım
iyi aksamlar hocam ..
bende bir mondial xtreme kullanıcısıyım sol amortisor den yag kaçırıyor motorum fakat amortisor keçesini nereden temin edecegimden şüpheliyim servis sadece bir yag kaçagı için amortisorun komple degişmesi gerektigini söylüyor bende bisikletimin bile keçesini bulabilirken motorumun fabrikası bunu üretmiyormus.. şikayetimi diile getirdim fakat yapacak gibi değiller, amortisorede 350 tl vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
iyi aksamlar hocam ..
bende bir mondial xtreme kullanıcısıyım sol amortisor den yag kaçırıyor motorum fakat amortisor keçesini nereden temin edecegimden şüpheliyim servis sadece bir yag kaçagı için amortisorun komple degişmesi gerektigini söylüyor bende bisikletimin bile keçesini bulabilirken motorumun fabrikası bunu üretmiyormus.. şikayetimi diile getirdim fakat yapacak gibi değiller, amortisorede 350 tl vermek istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.