Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba nasılsınız keyifler yerindedir umarım. Birkaç ufak sorum var dün mağazaları gezdim elcik koruma için ama bana söyledikleri bizim max'lere hiçbiri olmuyormuş ancak gidonu değişirsem takılabiliyormuş bu doğru mu? Gidon süngeride almak istiyordum almadım ne yapsam. Birde ayna aldım değişicem ama elimde hiç alet yok hem aynaları değişirken kullanmak için hemde diğer parçaları açıp bakmak vidaları sıkmak için bir takım çantası yapayım diyorum içinde neler olmalı?

Hocam linke tıkla, en değerli sayfalardandır.

Link

Teşekkür ederim elcik koruma konusunda bilginiz var mı acaba?

Elcik henüz taktıramadım. ancak size onu kim demişse pek inanamadım...
Hemen hemen bütün elcik tipleri cross motorlara uygun üretiliyor. alın birtanesini deneyin olup olmadığını.
Üstelik motorun üstündeki gidonun uçlarında elciği vidalamak için masif bile var. Sizin yeni alacağınız gidonda bu olmayabilir.

Ayrıca ayna için 14-15 anahtar işinizi görür. yalnız fazla sıktırmayın aynayı tutan dişli benim gibi elinizde kalır. :sunny:

motora 2-3 gündür biniyorum en sinir oldugum kısım az bir sudan geçsem bile ön çamurluktan üstüme su geliyo, birde bugün akşam baya uğraştım çalıştırmak için öyle deneyip dururken çalıştı ya marş çalışıyo motor çalışmıyo

Arkadaşlar merhaba nasılsınız keyifler yerindedir umarım. Birkaç ufak sorum var dün mağazaları gezdim elcik koruma için ama bana söyledikleri bizim max'lere hiçbiri olmuyormuş ancak gidonu değişirsem takılabiliyormuş bu doğru mu? Gidon süngeride almak istiyordum almadım ne yapsam. Birde ayna aldım değişicem ama elimde hiç alet yok hem aynaları değişirken kullanmak için hemde diğer parçaları açıp bakmak vidaları sıkmak için bir takım çantası yapayım diyorum içinde neler olmalı?

22mm gidona uyan universal ler uyar

28mm fat bar için olanlar uydurulamayabilr

Önecelikle tüm X-treme Max kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak, bu fotoğrafın aynısını kendim çekmek istedim motoru fotoğraftaki gibi dik konuma getirdiğimde arka amortisör civarlarında bir yerden bezin aktı sizce neden akmış olabilir.

Son düzenleme:
[url]http://i.hizliresim.com/j2WEBr.jpg[/url] Önecelikle tüm X-treme Max kullanıcılarına kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak, bu fotoğrafın aynısını kendim çekmek istedim motoru fotoğraftaki gibi dik konuma getirdiğimde arka amortisör civarlarında bir yerden bezin aktı sizce neden akmış olabilir.

karburatör tahliyesinden akar, motoru saga, yere yatırıncada akar

Merhabalar arkadaşlar
Uzun süredir konuyu takipteyim. Çok kararsızlık yaşadığım için daha bir motorda karar kılamadım ama en son x-treme max düşünüyorum. Sorum şu x-treme max ı süpermotoya dönüştürmek oldukça pahalı ve uğraştırıcı bunun yerine başka çinli bir motorda arkadaş direk hyosung gt250 jant lastiği takmış acaba bu motorda da mümkünmüdür böyle bi olay.:)
Kazasız sürüşler tekeriniz düz bassın

Varmi su ustteki mondial stikerini cikartan nasil duruyo? Cok saglam yapmislar yoksa coktan cikartmistimda, reklam istemiyorum motorunda model yazmasi yeterli

arkadaslar elimde olmayan sebeblerden dolayı benim uzun yol yolculuk planım iptal oldu, fikir sunan butun arkadaslara tesekkürler

Selam Dostlar, motorumu satıyorum. Düşünen olursa buyrun, foruma özel bir indirim de yaparım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-temiz-ve-bakimli-extreme-max-226793341/detay/

abiler bende katıldım artık aranıza motorumu 3 gün önce aldım ve muhtesem bişeymiş bu motor 5 senden beri motor sürüyorum böyle güzel motor görmedim şuana kadar on numara beş yıldızz :):)

Beyler sizinde depo kapağından benzin sızdırıyomu? Çok koydum sanırım ama yinede sızdırmaması lazım diye düşünüyorum.

arkadaslar elimde olmayan sebeblerden dolayý benim uzun yol yolculuk planým iptal oldu, fikir sunan butun arkadaslara tesekkürler

bende bandırma-antakya yapmayı duşunuyodum hatta dyodum senle ayni zamana denk getrip konyada ortak nokta dye dusunydm :) fıtıktan dolayı m ciddi bisey yoktr umarm

bende bandırma-antakya yapmayı duşunuyodum hatta dyodum senle ayni zamana denk getrip konyada ortak nokta dye dusunydm :) fıtıktan dolayı m ciddi bisey yoktr umarm

cok sagol, onemli bişey değil ama o yol için yeteri kadar duzelmediğim kanısındaydı babam,

ailesel sorun ve engeller yuzunden yani.

120-90-18 ile 120-100-18 arasındaki fark nedir?

iz genişlikleri aynıdır 120-100-18 de yanak yuksekliği (janttan yere olan yukseklik) cok az daha fazladır

teşekkürler
motor elime ulaştı ilk izlenimlerim çok iyi motor kullanmak ayrı bir zevkmiş

motorum açık havadaydı ve üzerine yağmur yağdı bir sorun olur mu

birde aynaları hoşuma gitmedi ne alabilirim onun yerine arkayada taşıma çantası lazım

Gene yolda kaldim ya daha 20 tl benzin koyali 100km olmadi simdi motor gene calismiyo, mars var atesleme.var motor calismiyo bunu daha oncede yapiyodu benzin ulasmiyo diye tahmin ediyordum o da degil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar