Mardin İl Temsilcisi
- Motosikleti
- Yamaha XS
Volteria rahat ol benim motorda jiklesiz çalışmıyor. İyi yanı acemi biri çalmaya kalksa çalıştıramaz ite kaka ancak 
herkese kazasiz surusler. bugün itibariyle xtreme max imi alip araniza katildim sonunda scooter ile 3000 kmden sonra ikinci motorum olarak aldım![]()
Kendi yazıma cevap vereyim satıcı uyuyor diyor bilginiz olsun alıp takarsam foto atarım zincir gergi iptal olabilir belkiArkadaşlar sahibindene salcano 200 cross yazınca çıkan 56t arka dişli maxa uyarmı, göbeğe uyar mı daha doğrusu, ön dişli küçült demeyin meraktan soruyorum.satıcı da cevap vermedi merak ettim
herkese kazasiz surusler. bugün itibariyle xtreme max imi alip araniza katildim sonunda scooter ile 3000 kmden sonra ikinci motorum olarak aldım![]()
Güle güle kullan. Allah kazasız belasız güle gülle kullanmayı nasip etsin. Hayırlı olsun![]()
bana bir jikle hangi konumda açık onu söyleyebilirmi ?
bugün daha yeni aldım ama çalıştırırken sıkıntı yaşıyorum![]()
Öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler. Sizlere bir sorum olacak zincir yağı, sıvı gres mi olmalı yoksa motosikletler için üretilen uygun fiyattaki zincir yağı mı? Sıvı gres kullandım zinciri iyi yağladı ama 2-3 kere yağmurda yada yerler çok ıslakken sürdüğümde yağdan eser kalmadı. Serviste bakıma götürdüğümde de motosiklet için üretilen şeffaf renkli zincir yağı sıktılar aradan uzun zaman geçmesine rağmen zincire baktığımda hala sıktıkları yağ duruyor ama yağdan ziyade yapıştırıcı gibi hissetiriyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
mandal en altta kapalı,
mandal en üstte iken tam acık,
mandal orta normal acık
önceki sayfalarda resimli olarak acıklamıstım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
ben 90 numara sanzıman yagı kullanıyorum,
cok sürersem diske bile sıcrıyor
ancak uzun ömürlü ben memnunum, en azından bence![]()
mandal en ustte iken sadece gaz verirken calısır, gazı bırakınca stop eder, normaldir
(eski sayfalarda resimlerle anlatımımı bulursan herseyi acıklamıstım)
orta konumda yuksek devir ceviremez , yakıtı cig atar, motor fazla ısınır
yola cıkarken en alta alıp devam etmek bence en iyisi
işte o sayfayı bir bulabilsem 6000 kusur mesaj olmuş,bak bak bulamıyorum![]()
jıkle max da gaz acmaz, gaza mudahele etmez,
muhtemelen kol yada tel takılı kalıyor olabilir, yaglamak iyi olur