İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence
evet söylediğin mantıklı abi 600 lira az fark değil benim için acaba dediğin gibi 2013 model ise almaya değer mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:03 ----------
İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
zaten İlanda 2014 diyor, yeni seri mayıs ayında çıktı, işte Ozaman 3700 satılmayan motor zam şu bu gelince günümüze çok çok özel kampanya olarak geri dönüyormuş he deseydi 2015 model fiyat bu eyvallah
sağolasın abi. ben 19 yasındayım babama aldıracagım da biraz masraflar var yani 4320 de verebilir yeni serinden alacak olsak ama 600 lira fark kafamı karıştırdı yani daha rahat aldırabilirim diye...