Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

mondial 150 x-treme max almak iştiyorum internetten bir site buldum.http://www.zengen.com.tr/pinfo.asp?pid=306 piyasa fiyatı altında ne kadar güvenilir bilemiyorum bilginiz varmıdır bu site ile ilgili herkese tekkür edeirm simdiden .

daha once alan bir kisi duymustum o siteden.

forumda mevcut olmali onceki sayfalarda.

mondial in kendı sitesinde 4 bin küsür burda 3690 tl sıfır ucuz olması bnm işime gelir ama düdüklenmekte istemem yani :cherry:
bir arayıp konusma lazm saol ilgilendigin için

cem ustam subap ayarını yapmamız için illaki sentil çakısı gerekirmi, sen aralıkları nekadar boşlukla ayarlıyorsun veya sentil kullanıyormusun ?

cem ustam subap ayarını yapmamız için illaki sentil çakısı gerekirmi, sen aralıkları nekadar boşlukla ayarlıyorsun veya sentil kullanıyormusun ?

ben sentil kullanıyorum

merkezden gecmişte bana denilen emme 0,06 mm egzos 0,07 mm idi

ancak ben ikisinide sıkı gecme 0,10 mm ayarlıyorum,

az sesli oluyor ancak bana göre risksiz ve sorunsuz

YENİ MAX'ler geldiii

Arkadaşlar 2 adet MAX ile sizlere katıldık... Yeni maxler kargo ile dün geldi ve start aldı. Bugün de plakaları çıkarttık 06AT ve 06D olmak üzere adlara özel.
Rodaj illeti biter bitmez arazi aksiyon paylaşımları ile sizlerle olmayı planlıyoruz.
Herkese iyi forumlar :)

:queen::queen::queen:

Arkadaşlar 2 adet MAX ile sizlere katıldık... Yeni maxler kargo ile dün geldi ve start aldı. Bugün de plakaları çıkarttık 06AT ve 06D olmak üzere adlara özel.
Rodaj illeti biter bitmez arazi aksiyon paylaşımları ile sizlerle olmayı planlıyoruz.

[url]http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/06/IMG-20150304-WA0005.jpg[/url]

hayırlı olsun,

kargo ile geldi demişsiniz nereden aldınız?

merak edenler için kaca mal oldu?

[url]http://www.imageupload.co.uk/images/2015/03/06/IMG-20150304-WA0005.jpg[/url]

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

4000TL
istanbuldan geldi. 220 TL Trafik masrafım 110 Tl sigortam tuttu. 4350 ye falan maal olmuş oldu.
teşekkürler...
Bu arada bazı sorularım var tabi. mesela koruma barı istiyorum nereden nasıl temin edilir. sanırım max e özel bar yokmuş??

4000TL
istanbuldan geldi. 220 TL Trafik masrafım 110 Tl sigortam tuttu. 4350 ye falan maal olmuş oldu.
teşekkürler...
Bu arada bazı sorularım var tabi. mesela koruma barı istiyorum nereden nasıl temin edilir. sanırım max e özel bar yokmuş??

bajaj boxer ın ki güzel durabilir.

yada parcacıya gidilip uyacak bir tane alınıp illaki işlem yapılıp uydurulması gerekecek.

ben sentil kullanıyorum

merkezden gecmişte bana denilen emme 0,06 mm egzos 0,07 mm idi

ancak ben ikisinide sıkı gecme 0,10 mm ayarlıyorum,

az sesli oluyor ancak bana göre risksiz ve sorunsuz

tamam sağol bende yarın sentil sipariş veriyorum ve kendim yapacam, aceba tam performansı hangi ayarda alırız, bu konuyu ayrıntılı inceledinmi hiç

Yeni motorlar hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim... :thumleft::bestmt:

ybr demirini gördüm iyi ama vites ve fren kollarına çok yakın oluyor (2 parmak mesafe kalıyor) bu da sürüş esnasında rahatsızlık verebilir :S

mondial 150 x-treme max almak iştiyorum internetten bir site buldum.http://www.zengen.com.tr/pinfo.asp?pid=306 piyasa fiyatı altında ne kadar güvenilir bilemiyorum bilginiz varmıdır bu site ile ilgili herkese tekkür edeirm simdiden .
Önceden bir kez soranı cevaplamıştım. Çok eski ve köklü bir firmadır ama kefil olmak zor iş. Ben olsam gözümü kapatır alırım ama kimseye al demem. Bişey olur benim başım yanar sonra.

eğer taksitsiz alacaksan ve kargo ihtiyacın yoksa çok iyi fiyat. (belki kargo ücretsizdir bilmiyorum tabi bu siteyi)
Ben 9 taksit ücretsiz kargo olarak aldım mesela.

sitede yazıyor ötv ve nakliye fiyata dahildir arıyıp sorucam 1-2 gün içinde ins en kısa zamanda aranıza motorumla katılacam :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:01 ----------

arayıp konuscam abi bakalım ne dicekler ins bir sıkıntı çıkmaz

arkadaşlar mersinde yasıyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...x-treme-150-cok-cok-ozel-fiat-159690635/detay bu ilanı okuduktan sonra iş yerini aradım ve 3750 ye satıyormus elinde 5 tane falan kalmış acaba neden liste fiyatından düşük diye sordum kampanya yaptıgını söyledi sizce güvenilir mi ? yardımcı olursanız sevinirim
İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

İlandaki fotoğraflardan anladığım kadarıyla 2014 de yenilenen çamurluk değil, ben mayısta yeni seriden aldım çamurluk daha büyük, far ayar yuvaları var vs sanırım bu eski seriden adam satamamış şimdide elinden çıkarmak için kampanya diyor sanırım şuan ki seri güncel seri ben 3500 peşin almıştım, kötü değil yalnız yanlış anlaşılma olmasın sadece eski seriden motor şu bu aynı yani he nedir 2013 model belki trafik çıkışı 2015 olacak durum bu bence
zaten İlanda 2014 diyor, yeni seri mayıs ayında çıktı, işte Ozaman 3700 satılmayan motor zam şu bu gelince günümüze çok çok özel kampanya olarak geri dönüyormuş he deseydi 2015 model fiyat bu eyvallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar