cem abi kaç km oldu senin cc yükseltmeden sonra, yapmasaydım dedirttimi hani uğraştıracak bir sorun falan?
11.000 km ye yaklastı km .
ben hiç bir zaman pişmanlık duymadım.
cem abi kaç km oldu senin cc yükseltmeden sonra, yapmasaydım dedirttimi hani uğraştıracak bir sorun falan?
Cem abi kuba cat cross u inceledin mi hiç ? Arkadaş cross alıcak Xtreme ile Cat arasındayız. Cat i yakından gördük güzelde bayide xtreme yok göremiyoruz malesef ve adam kubanın daha iyi kaçtığını ve daha iyi yol tutuşu olduğunu söyledi.
Cem abi kuba cat cross u inceledin mi hiç ? Arkadaş cross alıcak Xtreme ile Cat arasındayız. Cat i yakından gördük güzelde bayide xtreme yok göremiyoruz malesef ve adam kubanın daha iyi kaçtığını ve daha iyi yol tutuşu olduğunu söyledi.
maşallah kazasız belasız cem abi, bende üniversiteyi halledebilirsem wr 125x pulsar 200 gibi birşeyler düşünüyorum enduro hevesim pek kalmadı arazide tek takılmakla bir yere kadarmış bunu iyice anladım, tabi şuan ondan daha önemli bir durum var az çok asfaltta sürüyorum beni her sürüşümde tedirgin eden lastikler. süpermoto fikrini düşünüyorum hoşumada gitti ama ondada ön 18 olunca km sayacı sıkıntısı oluyordu
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.com.tr/2014/04/x-treme-maxn-uc-hali-enduro-kros-super.html
blogdaki süpermotonun lastiklerde baya güzel birşeye benziyor araştırdım ve buldum fiyatıda çok güzelmiş :cherry:
http://www.motolastik.com/avon-120-80-18-62v-roadrider-am26-pmu27626
yine yattı benim fikirler :queen:
bu arada gelip uzun uzun yazıp kafa şişiriyorum gibi geliyor bana kusuruma bakmayın![]()
sagolasın.
bence sen SM mi bosver, avon tek lastik fiyatı o yazan.
attila abi yada dalangıc gibi bir çift sava tak o fiyata, yoluna bak. madem orjınallerden o kadar tedirginsin.
bu arada belimden dolayı bir yıldır araziye gitmememe ragmen (yakında da gitme olasılıgımda yok) ben arka cross lastiği bile değişmedim
o sekil asvaltta dolanıyorum :silent:
orjınal arka lastik sıfır olarak evde yatıyor![]()
erken emekli etmişin abi lastiğiistemeyerekte olsa dişli lastikten vazgeçeceğim gibi görünüyor. biraz araştırdım en iyi seçenek mc24 gibi, fakat mc30ların üzerinde NYLON yazıyor bazı noktalarda, mc24 ile ilgili önceki sayfalara göz atıyorum olumlu yorum yapılmış. mc24dede yazıyormu bu NYLON nedir ne değildir acaba :silent: o dişli lastikle ıslak zemınde,vırajda orjınalıne gore nasılki performansı?

var cem abi epey oldu hatırlayamıyorum ne yaptığımıön frene basmıs olma ihtimalin varmı?
yoksa o hızlarda ön lastik kaymadıkca,yolu bırakmadıkca bişey olması cok zor
merabalar bir sorum olacaktı ben aslında mayıs yada haziran ayında drift almayı düşünüyorum ancak x treme max modelide hep aklımın bir köşesinde acaba bu modelin şehir içi kullanımı nasıldır bilgi verebilirmisiniz ben alacak olsamda arazide kullanacağım pek söylenemez,birde boyum 173 cm rahat kullanabilir miyim.
merabalar bir sorum olacaktı ben aslında mayıs yada haziran ayında drift almayı düşünüyorum ancak x treme max modelide hep aklımın bir köşesinde acaba bu modelin şehir içi kullanımı nasıldır bilgi verebilirmisiniz ben alacak olsamda arazide kullanacağım pek söylenemez,birde boyum 173 cm rahat kullanabilir miyim.
Başlangıç için oldukça uygundur. Ayrıca X-treme Max çin malı crosslar arasında en sağlamı en sorunsuzu.mondial 150 x-treme max'i yeni keşfettim.kanım çarçabuk ısındı. 1,90 üzeri boyunda kullanıcı için iyi bir başlangıç motoru olacağını düşünebilir miyiz?
(çinli olması da biraz korkutucu gerçi ama bütçe dar olmasa biz de biliyoruz yamahayı hondayı.)
Uzun boyluların bir numaralı ilacıdırmondial 150 x-treme max'i yeni keşfettim.kanım çarçabuk ısındı. 1,90 üzeri boyunda kullanıcı için iyi bir başlangıç motoru olacağını düşünebilir miyiz?
(çinli olması da biraz korkutucu gerçi ama bütçe dar olmasa biz de biliyoruz yamahayı hondayı.)
mondialin facebok sayfasındaki ürün değerlendirme garajı haberine sitemli yorum yaptım
belli ki adamların zoruna gitti , cevap yazamadılar ve benim yazdıgımı sildiler.
ama baska paylasımlardaki dandik seylere verecek cvp buluyorlarl:
http://i.hizliresim.com/kYyAqy.jpg