Merhaba arkadaşlar/abiler, 6 yıllık ybr 125 tecrübemden sonra bütçeme en uygun fiyat/performans olarak xtreme max de karar kıldım, 1 hafta önce de motorumu aldım. Bu arada tabi burdaki yazıların biçoğunu okudum

her ne kadar çin malı motora karşı önyargım olsa da burda yazılanların çok etkisi oldu. Boyum 1.75, topuklarım yere basmasa da 2 ayağımın 70% i yere basıyor benim için sıkıntı olmadı. Motoru sıfır almama rağmen yüksekliği, rahatlığı, torku benim için gayet tatmin ediciydi. Bugün 4.günü, 3.kontak açışım, ama bir sorunla karşı karşıya kaldım, (cumartesi günü yağmurda kullandım bunun da bir etkisi olabilir) kontağı açtım, bastım bastım çalışmadı, 3-4 kere kick startla yaptım yer gibi oldu sonra jigle yi açıp gaz vererek çalıştırdım çalıştı fakat son gaz yapsam bile sanki 4000 devirde sabit kalıyomuş gibi sesi geldi, gazı kestiğim gibi motoru kapatıyor. Sizce sorun nedir ? Çözebilceğim bişeymidir ? Motor yürümediği için servise de gidemiyorum, yardım ederseniz sevinirim, isterseniz video da yükleyebilirim, iyi akşamlar herkese...