Valla abi bana yüksek olsun başka bisey istemem yüksek motorun keyfi başka bundan sonra cross yada SM den giderimMotorun fotoğrafları da olur
CRF 250 12.500 tl
Benim o kadar param olsa CRF 250 almam. Kros sevdam olmadığı için 1500 daha koyarı SUZUKİ'nin çift silindir 250'liğini alırım (INAZUMA). Ona da gözüm gibi bakarım severim okşarım ama nerdeeee
[url]http://i.hizliresim.com/7mzpjN.jpg[/url]
Motorda titreşim yok denecek kadar az. O titreşimde üzerinde orjinal gelen kros tekerleklerinden kaynaklanıyormuş. Tekerlekleri asfalt yapınca titreşim mitreşim kalmadı. Hergün standart 50 km yapıyorum şişme mişme olmuyor. Asfalt yokuşları bile 90'la tık demeden çıkıyorum.ARKADAŞLAR MOTORDA TİTREŞİM NE DURUMDA AŞIRIMI BİRDE DEVAMLI YÜKSEK DEVİRDE KULLANIMLARDA ŞİŞME OLUYORMU..
Bu motorlarda disli sayisi nedir ön.. arka? Disli sayisinda degisiklik yapan varmi? Varsa nasil? Ve hizda cekiste degisiklikler nedir. Tesekkurler.
bu tamamen zevkine kalıyor farklı segmentler. boxer ekonomik olacaktır.boxer ile xtreme arasında kaldım...r:
bu tamamen zevkine kalıyor farklı segmentler. boxer ekonomik olacaktır.
extrememax seni yoldan çıkaracaktır . bende o kararsızlığı yaşadım
cross tercih ettim daha masraflı oldu gittim yerler buna değer dedirtiyor.

Allah güle güle binmeyi nasip etsin kardeşimize. Selamımızı söyle.adananın ucan max ı Hakan
artık yoluna yeni Kawasaki KLX 250 S si ile devam edecek
http://i.hizliresim.com/VpqW0r.jpg
Allah güle güle binmeyi nasip etsin kardeşimize. Selamımızı söyle.
Allah güle güle binmeyi nasip etsin kardeşimize. Selamımızı söyle.
İnşallah inşallah ağzın bal yesin ama abicim biz 7000 TL'lik Pulsar'a ulaşabilirsek ne mutlu bizeA.s. insallah ilerde hepimize kaliteli bir motor nasip olur
Keyiflik 60 - 80 km hızla gezdim sollamalarda 100 km hıza kadar çıktım bazı yerde sabit 90 km hızla gittim gayet rahattı ama artçım sona doğru pes etti sanırım sıcak çok çarptı birara gaz kesti tık tık dedi durdu eyvah dedim fazla zorladım bitti sonra benzine baktım bitmiş bir rahatladım yedege alıp benzin istasyonuna girdim iki genç abi bu kawasakinin hangi modeli diye sordudaha bunlar baslangıç.
eglence yeni baslıyor.
her zaman dediğim gibi asırı yuksek devir yuksek gaz zorlamazsan
yagına-bakımına dikkat edersen uzun süre saglıklı olacaktır :cat:
Keyiflik 60 - 80 km hızla gezdim sollamalarda 100 km hıza kadar çıktım bazı yerde sabit 90 km hızla gittim gayet rahattı ama artçım sona doğru pes etti sanırım sıcak çok çarptı birara gaz kesti tık tık dedi durdu eyvah dedim fazla zorladım bitti sonra benzine baktım bitmiş bir rahatladım yedege alıp benzin istasyonuna girdim iki genç abi bu kawasakinin hangi modeli diye sordumondial modeli dedim
sürüş değil ama sıcak çok yordu buralarda anladım ki sabah yada akşam motorla çıkılır yoksa ölüm
http://i.hizliresim.com/RydJL6.jpg
Mola
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum Attila abiMotor seven insan için bu dünyada içine sinen bir motoru (hatta iki motoru)olması kadar keyif veren bişey yoktur
Hele sahip olduğun motor seni ekonomik olarak kolluyor ve işine gücüne katkı sağlıyorsa değme keyfine
,
ÖNEMLİ NOT: Abicim aynaları değiştirmemişsin. Gözünü seveyim bir an önce değiştir onları.