Merhaba,
Motorun yakıtı hakkında bilgi verebilecek olan var mı acaba?
Selamlar.
Selamlar.
Merhaba,
Selamlar.
http://i.hizliresim.com/b8NlGn.jpg
http://i.hizliresim.com/vzMgJD.jpg
http://i.hizliresim.com/0VO7RW.jpg
Parça parça yüklücem fotoğrafları
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------
Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum Attila abi![]()
Aynalardan şikayetçi degilim abi açılı ayna mı ne diyorlar ondan takmışlar yani eskiler baya sakat diye okudum ama ben baktığımda herseyi görüyorum aynalarda sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
http://i.hizliresim.com/XWOBN7.jpg
http://i.hizliresim.com/mlvGpR.jpg
Phaselis'den birkaç kare
LS2 FF351 Chrono II Kapalı Kaskarkadaşlar merhabalar. uygun fiyata önerebileceğiniz sağlam ve kaliteli kask var mı ? varsa fiyatı nedir. Allaha emanet olun
Abicim verdiğim linkte kask resminin yanında "beden tablosu" var. Onu aç incele, kafanın çapını ölç ona göre sipariş verabi kısa sürede dönüş yaptığın için tşklr. kaskı internetten siparişle alacağım için Beden olayını nasıl tercih etmeliyim bilemedim. S beden çok küçük olur diye düşünüyorum. M veya L Bedenlerden birisi olur sanırım.Ama bana uyup uymıcanı nasıl bilebilirim.saygılar.
Abicim verdiğim linkte kask resminin yanında "beden tablosu" var. Onu aç incele, kafanın çapını ölç ona göre sipariş ver![]()
atilla abi iyi gunler om aticaktim ama bilgi ihtiyaci olan olur diye burdan yazayim ben 19 yasindayim cross enduro turune ilgiliyim bajaj discover alicaktim xtreme guvenemiyodum sonra seni buldim bloglarini okudum mesajlarini okudum bi sorayim dedim alsam ogrenci adami uzermi servisle hasirnesir olur muyum yakarmi cok 250 300 km yapar demissin yeterde aslinda abi ben gozum gibi bakarim yeterki bana sorun cikarmasin uzmesin araziye girmem hayatta zorlamam genelde sehir ici kullanicam boy 1.81 seneye univeristeye giderken goturucem 800 km yol yapabilirmiyim max le ben acaba kusura bakmayin uzun oldu ama benim gibi dusunen olabilir diye sordum yardimci olan herkese tesekkur ederim simdiden hayirli ramazanlar .
atilla abi iyi gunler om aticaktim ama bilgi ihtiyaci olan olur diye burdan yazayim ben 19 yasindayim cross enduro turune ilgiliyim bajaj discover alicaktim xtreme guvenemiyodum sonra seni buldim bloglarini okudum mesajlarini okudum bi sorayim dedim alsam ogrenci adami uzermi servisle hasirnesir olur muyum yakarmi cok 250 300 km yapar demissin yeterde aslinda abi ben gozum gibi bakarim yeterki bana sorun cikarmasin uzmesin araziye girmem hayatta zorlamam genelde sehir ici kullanicam boy 1.81 seneye univeristeye giderken goturucem 800 km yol yapabilirmiyim max le ben acaba kusura bakmayin uzun oldu ama benim gibi dusunen olabilir diye sordum yardimci olan herkese tesekkur ederim simdiden hayirli ramazanlar .
Merhaba arkadaşım bende hiç aklımda yokken dur bi motosiklet bakayım derken xtreme max'ci oldum motoru alalı iki ay olucak sanırım benimde boyum 190 ve bizim boy ölçüsüne sahip kişilere tam oturan bir motor burada yazılanları bir oku ikna olacaksın Cem, Tolga ve Attila abi deneyimlerini okadar güzel aktarmış ki pek soru işaretı kalmaz aklında naçizane biseyler yazayım üç yada dört gün önce ilk 500 km bakımını yaptırıp direk aynı gün 130 km bir yola vurdum 80 km hızda rodaj yağı ile vızıldayan aletin bakım sonrası otobanda dizginleri boşaldı resmen hiç durmadan 90 - 100 km ile Alanya Antalya yaptım sonra antalyadan iki kişi hiç durmadam 60 - 80 km hızla phaselis yaptık ertesi gün hiç durmadan 80-100 km hızla alanyaya geri döndüm ki sıcak asfalt eriyor ben yoruldum ama hayvan yorulmadı bunların hepsini üstündeki fabrika çıkış lastiği ile yaptım varsın gerisini sen düşünMerhaba arkadaşlar,yıllardır araba kullandıktan sonra artık yanına bir motosiklet almak istiyorum. Motosiklet kullanan arkadaşlarım genelde ybr-cbf ikilisinden birini edinmemi söylüyor fakat ben xtreme max'ı beğendim.Boyumun 190cm olmasıda buna etken. Fakat çoğu zaman asfaltta kullanacağım. Süpermoto lastikleri almadan asfaltta kötü olur mu?
Birde 100km/h a yakın hızlarda rahat yol alıyormu?
Merhaba arkadaşlar,yıllardır araba kullandıktan sonra artık yanına bir motosiklet almak istiyorum. Motosiklet kullanan arkadaşlarım genelde ybr-cbf ikilisinden birini edinmemi söylüyor fakat ben xtreme max'ı beğendim.Boyumun 190cm olmasıda buna etken. Fakat çoğu zaman asfaltta kullanacağım. Süpermoto lastikleri almadan asfaltta kötü olur mu?
Birde 100km/h a yakın hızlarda rahat yol alıyormu?
Ben alanya limanda amphora dalış okulundayim saat 4 den sonra müsaitim her daim istediğin zaman görüşürüzdalangic abi yukarda yazdiklarimi okumus olabilirsin bende alanyada yasiyorum eger musait olursan bi pazar gunu falan motorunu gorebilirmiyim acaba.
Dediğim gibi her gün saat 4 den sonra müsaitim bende dragon ve wiking teknelerini bilirsin karşı tarafımda da azade restoran var... biliyorum orayı avea müşterisiyimabi tunellerin ordaki limandami merkezdeki iskeledemisin haftaici calisiyorum ama pazar gun musaitsen ugrayayim yanina
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
bende hayate hanim yolundaki citirim in orda avea var orda calisiyorum abi.