Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

valla nereden ceza keseceklerini sasırdılar, extra buyuk çantalara yazılsın ama normalede bişey denmesin.

benim konu ile ilgili net bilgim yok

demirim var ama cantam yok :)
Allah Allah! Çantaya da mı ceza kesiyorlarmış. Gerçi hareket kabiliyetimi azalttığı için çantadan nefret ederim ve kullanmam ama bunu hiç duymamıştım.
Çanta motoru genişlettiği için beni aralardan derelerden sıyrılırken hep korkutuyor. Çanta demirini bir tür koruma demiri olarak takıyorum zaten.

herkeze selam :)

bugün kadıköy bahariyede , pendikde ve e-5 de olmak üzere farklı üçtane x-treme max gördüm...:D

önceleri bu kadar görmüyordum ama sayısı giderek artıyor istanbuldada artık... helal olsun

kadıköydekini inceledim baya bi...

zamanında almaya giderken gaflete hatta dalalete düşüp , asya motorun rx 250 sinden alıp enduro dan

soğumuş olmama rağmen yinede beynimde "acaba mı "dedirtip ,enduro motorun zevkli sürüşünü özletti bi an :)))...

görüntüsü gerçekten çok güzel...yolda millet çok stabil gidiyo bu motorla..

herkeze kazasız belasız sürüşler

piyasada bu kadar artmasında benimde katkım olmustur galiba :)

bir sana aldıramadım , sende sonradan pişman oldun :)

piyasada bu kadar artmasında benimde katkım olmustur galiba :)

bir sana aldıramadım , sende sonradan pişman oldun :)

kesinlikle olmuştur cem :) kesinliklee..

yahu halen gönlüm kayıyo motora.:D...ucuzluğu, güzelliği,performansı...eğer asya nın yerine bunu alsaydım sanırım şu an çok farklı

olurdu..belki halen biniyordum... yani asyaya yaptığım harcama ile ben mondial x-tremei canavar yapardım...

asya bana ihanet etti naaptıysam düzeltemedim motoru hep biyerinden sıkıntı çıkarmıştı..:)sağlık olsun.. farklı tarzda da olsa şu anki

motorum honda cbf den memnunum ama halen içimde bi ukte bu mondial:(

bide biliyosun ben motorun aksamından donanımından pek anlamıyorum..kendim bişeyler geliştiremiyorum.. hep sorunsuz motor istedik, yolda

bırakmasın dedik... falan...birazda o kafa vardı bizde... ama özellikle pahalı markaların endurolarının feci fiyatlarından sonra bu motor

her türlü alınası..sayenizde binenleri sayısı çok arttı cem..yeni bir kitle yarattınız..:)

::alkiis::::fool:::queen:::xtongue:::xblink:: ::154:: ::gazla::

sevindirik oldum valla kı.ım tavan yaptı.

aslında ben var olanın, kullanım tarzlarının altını cizdim,

neler yapılabilecegini ve nasıl yapılması gerektiğini vurguladım.

yoksa emin ol, sadece max değil cg tarzı motorlar (sase hariç) asagı yukarı aynı dayanıklılıkta

(istisnalar kaideyi bozmaz) ama kullanmayı bilirsen

ama max ın sasesi de dayanıklı, yeterli. ADANA.MAX a dayandıysa öledir yani :)

::alkiis::::fool:::queen:::xtongue:::xblink:: ::154:: ::gazla::

sevindirik oldum valla kı.ım tavan yaptı.

aslında ben var olanın, kullanım tarzlarının altını cizdim,

neler yapılabilecegini ve nasıl yapılması gerektiğini vurguladım.

yoksa emin ol, sadece max değil cg tarzı motorlar (sase hariç) asagı yukarı aynı dayanıklılıkta

(istisnalar kaideyi bozmaz) ama kullanmayı bilirsen

ama max ın sasesi de dayanıklı, yeterli. ADANA.MAX a dayandıysa öledir yani :)

kesinlikle öledir... tolga abinin senin yaptıklarını halen youtubede falan izlerim arada...

o motor o sürüşlere dayanmış...yemin ediyorum bi suzuki, honda yamaha vs. motorlarla o sürüşlerde elbetteki hep sıkıntılar yaşanırdı.

düşünsene sıfır honda cbf 150 alıyorum devir saati bozuk çıkıyo :D değiştirecekler servise gelmesini bekliyorum ama devir saatide çalışıyo

bu aralar canavar gibi :) kul yapısı sonuçta yapacak bişey yok :)

ama isteğim arzum... artık motosiklet şirketlerinin daha ekonomik fiyat da daha kaliteli motorları üretmesi.. pardon satması..:D

ötv kdv fiyatlar çok yüksek... geçen servisde bitane hondanın endurosu ( ki fiyatı 45000tl) adamlara yurt dışından 15000 tl ye geldiğini

öğrenince hayatdan soğudum :(

böyle bu işler

bir de şu sonradan takılan çantalara kesilen cezalar var , başka bir konuda izmir için azıtılmış diye okudum. bi de hiç yere ceza yemeyelim ? nedir bu işin aslı astarı bilen var mı ?
diğer konu buydu : http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/130077-topcase-cezalari-yeniden-hortladi.html

Bizim buralarda çantasız motosiklet yok, hatta çok sık uzun yola giden bile yok, ama hepsi sanki her an yola çıkacakmış gibi
3 lü çantaları ile şehiriçinde geziyorlar. sıkıntı pizza vb satış yapan elemanlarda, onların çantası ebat olarak fazlası ile büyük
aralardan geçerken arabalara sürtüyor yada çarpıyor. hali ile şikayetler artıyor tabii ki, ceza olayı ilk çıktığında sadece topcase takardım.
ondan sonra inadına tüm arkadaşlar 3 lü çanta takmaya başladık. üzerinden 1 sene geçti herhalde, ne şhir içinde nede şehirlerarası yolculukta ceza yemedik. ceza kesen uyanık trafik polisidir. Kuzu gibi olursan fazladan bir iki ceza yazması elden değil. yani uyanık olun. sıyrılmaya bakın.

kesinlikle öledir... tolga abinin senin yaptıklarını halen youtubede falan izlerim arada...

Cem ile zaten Max'in telif hakkını yakında alacağız. Mondial bizim kadar iyi reklam yapamadı.
Motorcuyu zaten motorcu anlar, para hırsı ile yanıp tutuşan ve hayatında hiç motora binmemiş adamlar markaya ne katabilirler ki

Merhaba gençler :) gelmeyeli buralar aşırı derecede canlanmis ne guzel olmus. Sinavdi okuldu dersaneydi derken motlrka ugrasmayi komole biraktim nerdeyse. Ama motlrun sagkihi sihhati yerinde. Patlayan birkac kapak contasindan sonra yeni saplamalarla ayarini buldurabildik. Su an cok rahat bir sekilde calisiyor. Silindir iyice alisti. Tepe yukari veya asagi farketmeksizin 130 km saate cok kolay ulasmakta :) az daha zorlaninca 140 yapiyo ama ne gerek. Yaz basina dogru gorsel guncelleme yapmayi dusunuyorum. Yandaki hellalardan sıkıldım. Bugun ehliyet sinavina girip geleyim birkac fotograf eklemeyi dusunuyorum. Onceki sayfalarda bir arkadasimiz sm istedigini ancak bulamadini soylemis. Belki ona da yardimim dokunur. Iyi gunlerr

Merhaba gençler :) gelmeyeli buralar aşırı derecede canlanmis ne guzel olmus. Sinavdi okuldu dersaneydi derken motlrka ugrasmayi komole biraktim nerdeyse. Ama motlrun sagkihi sihhati yerinde. Patlayan birkac kapak contasindan sonra yeni saplamalarla ayarini buldurabildik. Su an cok rahat bir sekilde calisiyor. Silindir iyice alisti. Tepe yukari veya asagi farketmeksizin 130 km saate cok kolay ulasmakta :) az daha zorlaninca 140 yapiyo ama ne gerek. Yaz basina dogru gorsel guncelleme yapmayi dusunuyorum. Yandaki hellalardan sıkıldım. Bugun ehliyet sinavina girip geleyim birkac fotograf eklemeyi dusunuyorum. Onceki sayfalarda bir arkadasimiz sm istedigini ancak bulamadini soylemis. Belki ona da yardimim dokunur. Iyi gunlerr

Hoşgeldin :)
Sen yokken biz bir de blog işine girdik. Motoruna ne yaptığını iki ayrı yazı ile yaz (motor modifikasyonu ve sm) blogda imzanla yayınlayalım. Hadi bakalım :)
http://xtrememaxsevdalilari.blogspot.ch/
mail : [email protected]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:31 ----------

kesinlikle olmuştur cem :) kesinliklee..

yahu halen gönlüm kayıyo motora.:D...ucuzluğu, güzelliği,performansı...eğer asya nın yerine bunu alsaydım sanırım şu an çok farklı

olurdu..belki halen biniyordum... yani asyaya yaptığım harcama ile ben mondial x-tremei canavar yapardım...

asya bana ihanet etti naaptıysam düzeltemedim motoru hep biyerinden sıkıntı çıkarmıştı..:)sağlık olsun.. farklı tarzda da olsa şu anki

motorum honda cbf den memnunum ama halen içimde bi ukte bu mondial:(

bide biliyosun ben motorun aksamından donanımından pek anlamıyorum..kendim bişeyler geliştiremiyorum.. hep sorunsuz motor istedik, yolda

bırakmasın dedik... falan...birazda o kafa vardı bizde... ama özellikle pahalı markaların endurolarının feci fiyatlarından sonra bu motor

her türlü alınası..sayenizde binenleri sayısı çok arttı cem..yeni bir kitle yarattınız..:)
Doğru. Bu formda başta Cem'in ardından Tolga Can ve drumstar'ın çabalarını görmeseydim bu kadar canla başla yardımcı olmaya çalışmazdım. Helal olsun Cem'e iyi ki başlatmış bu işi sağolsun varolsun :)

Doğru. Bu formda başta Cem'in ardından Tolga Can ve drumstar'ın çabalarını görmeseydim bu kadar canla başla yardımcı olmaya çalışmazdım. Helal olsun Cem'e iyi ki başlatmış bu işi sağolsun varolsun :)

tesekkürler attila abi.

ben öncelikle sadece yaptıklarımı buraya tasıdım, yapmayı düşünen olursa fikir versin diye.

sonrasında yapmadıklarım ama istenilenler hakkında yorumlar fikirler diye aldı başını gitti.

bu sayfaya bakan ve soru soran kac mesaj geliyor tahmin edemezsiniz :queen:

elimden geldiğince ve bilgim dahilinde onlarada cvp vermeye calısıyorum.

ara ara yazıyorum ama başlığı hep takip halindeyim açıkcası 200küsür sayfa tekrar okumak zoruma gitti ben bu enduro halinden supermotoya geçmek istiyorum yani asfalta kullanımı daha uygun olsun diye lastikleri ne almamı tavsiye edersiniz? bide jantları değiştirmeme gerek var mıdır? neden böyle bir işe girdin derseniz ön jantı arazide yamulttum km sayacı kontak filan uçtu gitti hepsini tekrardan alıcam malum japon olsa pahalıya patlardı ama çinliyi bu yüzden seviyorum lego gibi... yalnız km sayacı ve kontağın bağlantı noktalarının plastik olması şaşırtmadı değil :D jantı düzelttiricem ama anca araziye giderken kullanırım güvenemedim değiştirmişken asfalt için alıyım dedim:) herkese iyi sürüşler tekeriniz harbiden düz bassın :)

Son düzenleme:
tolga abi sen motoru sattınmı görünmüyosun artık ? :)

Evet kardeşim, zorunlu nedenlerden dolayı karakaçanı sattım. Çok ama çok pişmanım
inşallah tekrar dan xtreme almak nasip olur. bu yaz olmasa da seneye altımda bir tane olacak.

Bu da xtreme maxin performansından sonra halkın tepkisi, videonun sonuna dikkat :p
Biraz tedirgin çıkmış, gazı dayasaydı max orayı hüseyin boalt gibi çıkardı :queen:

seni sahtekar seni ::pokey:: ::cekic::

Maksat sana dost ve arkadaş kazandırmak,

Bartın, zonguldak ve şanlıurfa dan bir kaç kişi daha yönlendiriyorum :pl: :p :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Cem arada çok da büyük fark yok gibi yoksa ben yaşlandım da kulaklarım mı net duymuyor.
Sesi ciddi anlamda kısamıyorum galiba, hemen hemen aynı tonlar ????

Maksat sana dost ve arkadaş kazandırmak,

Bartın, zonguldak ve şanlıurfa dan bir kaç kişi daha yönlendiriyorum :pl: :p :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Cem arada çok da büyük fark yok gibi yoksa ben yaşlandım da kulaklarım mı net duymuyor.
Sesi ciddi anlamda kısamıyorum galiba, hemen hemen aynı tonlar ????

http://www.youtube.com/watch?v=VIo3AXJ9aq8

cıkısa taktıgı valf kucuk gelmiş yoksa daha fazla etkilerdi

Mondial Xtreme Max High Climber videosundaki arkadaslar ankaradan.

racingci olduklarından max a daha yeni adapte oldukları sırada cekilmiş bir video.

yoksa biz o high climbe tepe bile demeyiz biliyorsun :)

Evet kardeşim, zorunlu nedenlerden dolayı karakaçanı sattım. Çok ama çok pişmanım
inşallah tekrar dan xtreme almak nasip olur. bu yaz olmasa da seneye altımda bir tane olacak.

Bu da xtreme maxin performansından sonra halkın tepkisi, videonun sonuna dikkat :p
Biraz tedirgin çıkmış, gazı dayasaydı max orayı hüseyin boalt gibi çıkardı :queen:
http://youtu.be/Atd4Ek6itCg

Bu hafta On Numara bana çıkarsa Max'ın benden. Aha bu kadar insanın önünde delikanlı kibin söz veriyom :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar