olur kardes neden olmasin, bizde alana kadar canimiz cikti az beklemedik yani :wiinkk:

Zincir gerginligi zincirin yagli olmasi amatisorlerin duzgun calismasi egzoz baglanti yerlerinde bosluk kalmamasi iyi sikilmasi on ve arka lastigin zikzak cizmemesi km ve hiz gostergesi sinyaller elektrik aksamini mutlaka kontrol et uzun kisa far simdilik aklima gelenler bunlar hayirlisi olsun kazasiz belasiz iyi suruslerSelamlar Herkeze,
Bende dün mondial xtreme max 4.250 TL anahtar teslim satın aldım. Motoran 250 xv yerine bu motoru tercih ettim. Fiyat performans ve kullanıcı yorumları çok etkili oldu. Ön tarafdan 5 cm kadar küçülttüm ve ayaklarım yere sonunda değebildiBoyum 1.75
Motor toplandı mağazada duruyor fakat perşembe günü teslim almadan önce tekrar bir check-up yapıp kontrol edecekler. Teslim alırken özellikle kontrol et dediğiniz ve dikkat etmem gereken hususları tecrübelerinize dayanarak söyleyebilir misiniz?
Ayrıca %75 ağırlıklı asfaltta kullanacağım tavsiye ettiğiniz lastik ve ölçülerini iletirseniz memnun olurum.
Herkeze keyifli kazasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun
aman motora iyice alısmadan,hakim olmadan kendinin ve motorunun limitlerini zorlama
http://imageshack.us/
hizliresim.com
vs siteleri kullanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun, bol foto video bekleriz![]()
Hayırlı,uğurlu olsun kazasız-belasız binmeniz dileğiyle :cat:
Arkadaşım cevabın için çok teşekkür ederim. 2 günlük kroscuyum. Tercihim tabiki kros. Bu lastik 4.10 a 18 orijinalden farklı. Herhangi bir sorun teşkil eder mi?