Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende mugala fethiyede scooter la ara verdim max a
ay sonuna dogru gecerim adana ya
o zamana kadar ne yapayım scooter resmimi atayım
hem model hemde marka uyumsuz
buraya olmaz, ama genede hareket ola hayrola :mrgreen:
temsili resim
r1g56.jpg

kendi resmimi de bir ara atarım buraya.

bu arada tekrardan merhabalar, bugün ben de aranıza katıldım. öğlen gibi ikinci el olarak aldım(765km'de), eminönünden kaskımı eldivenimi ıvırımı zıvırımı aldım şuan camdan bana bakıyo brandasının altından :/ belki birazdan çıkıp bi naber falan derim. sabah hafif yağmur yağmıştı, biraz leş gibi motor, sanırım çamurluğu değiştirmem gerekicek. yarın bi güzel yıkayıp temizleyip fotoğraflarını çekeceğim.

Üç haftadır motorumu bekliyorum alaşehirden ilk bende olucak mondial yetkilisi burda hiç cross satılmadığından internette araştırmış şimdi diyorki gelince bunu 2-3 gün dükkanda sergileyin diyor beklemek zor hergün sayfalarca yazıları okurorum bizim demir at fabrikada montajdaymış 6 tane yapılıyomuş 4 tanesi ödemişe 1 tanesi salihliye biride bana Alaşehire gelcekmiş ufff hatta puffff gelsede biraz gezsek

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Geldiği zaman forumu baya bi renklendiricem söz buralarda tek olmak biraz sıkıcı olucak umarım salihli ve ödemişteki arkadaşlarla organizasyon olur

Üç haftadır motorumu bekliyorum alaşehirden ilk bende olucak mondial yetkilisi burda hiç cross satılmadığından internette araştırmış şimdi diyorki gelince bunu 2-3 gün dükkanda sergileyin diyor beklemek zor hergün sayfalarca yazıları okurorum bizim demir at fabrikada montajdaymış 6 tane yapılıyomuş 4 tanesi ödemişe 1 tanesi salihliye biride bana Alaşehire gelcekmiş ufff hatta puffff gelsede biraz gezsek

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:37 ----------

Geldiği zaman forumu baya bi renklendiricem söz buralarda tek olmak biraz sıkıcı olucak umarım salihli ve ödemişteki arkadaşlarla organizasyon olur

şimdiden hayırlı olsun
yerinde olsam hiç sergiye bırakmazdım motoru
hanzonun biri gelir sagını solunu kurcalar inip binmeye calısırken çizer vs vs.
ben motoruma cok titizimdir, kendim yakarım zoruma gitmez ama densizin teki
biryerini çizse kıyamet kopar.
hatta ki kasası acılırken dahi yanında idim, servisteki eleman test için bindiğinde de arkasında oturuyordum :cherry:

nostaljim.jpg

nostaljii.jpg

nostalji6.jpg

nasılız arkadaşlar..: ) baya zaman oldu... ama hep takipteyim burayı...

bugün benim motoru aldığım pendik albayrak motora mondial x treme max gelmiş :))) istanbul pendik taraflarında olan varsa duyurulur..:)..çok güzel motor

ve x treme sizlerin sayesinde kendini kanıtladı gerçekten... mükemmel motor... valla o motoru alanı şimdiden kıskandım:))...benim motoru satıp alası geliyo insanın...
motorlarınız kaçbinde merak ettim

en eskide tolga abinindir herhalde....
helal olsun.. gerçekten bir kült oldu x treme

nasılız arkadaşlar..: ) baya zaman oldu... ama hep takipteyim burayı...

bugün benim motoru aldığım pendik albayrak motora mondial x treme max gelmiş :))) istanbul pendik taraflarında olan varsa duyurulur..:)..çok güzel motor

ve x treme sizlerin sayesinde kendini kanıtladı gerçekten... mükemmel motor... valla o motoru alanı şimdiden kıskandım:))...benim motoru satıp alası geliyo insanın...
motorlarınız kaçbinde merak ettim

en eskide tolga abinindir herhalde....
helal olsun.. gerçekten bir kült oldu x treme

en eski benimki, belki tr deki ilk satılan, ama en cok km Gürsel bey de
Avrupa turu yaptı kendisi,12000 km civarı
bende tatil dönüşü az km daha yapacam 5000 km civarındayım suan

en eski benimki, belki tr deki ilk satılan, ama en cok km Gürsel bey de
Avrupa turu yaptı kendisi,12000 km civarı
bende tatil dönüşü az km daha yapacam 5000 km civarındayım suan

abi bu motorla avrupa turu yapılabiilyorsa... hey maşallah... boşuna uğraşıyoruz biz yok 250 cc miş , yok görüntüsüymüş , yok heybetiymiş.. helal olsun bee!!...
valla ben uzun yol olayını çok sevdim hep sevmişimdir... daha adam gibi uzun yol yapamadım... şöyle 1000 km gidip geleceğim biyer olmadı...inşallah olur...
benim rx in baya bi sıkıntıları oldu.. yavaş yavşa atlatıyorum ama nereye kadar dayanırım bilmiyorum:)..x max de böyel sıkıntılar yoktu valla kimsede...

Müjdeeeee moturummm geldi resmen boyutlarını görünce şok olldum resmen bir dev boyum 1.87 motor altımda müthiş durdu inanılmaz kullanması keyifli herkeze yukardan bakmak pahabiçilemez plaka bayramdan sonra çıkacak daha yol teslim belgesi gelmedi vergiler ödenmedi fenaaa çok fenaaa xtreme max görüntüsü ile tahminlerimden çok öte çıktı kısacası

en eskide tolga abinindir herhalde.... helal olsun.. gerçekten bir kült oldu x treme

Merhaba rain, özlettin kendini, arada bir uğra bir şeyler yaz.
En eski Cemde, En çok yol yapanda Gürsel bey, yunanistan, italya yapıp, antalyaya geri döndü.
Benim km daha 7500 de, fazla yol yapamadım. Milli Piyango tırt, Sponsor bulsam 81 ili gezecem anasını satayım :p

Müjdeeeee moturummm geldi resmen boyutlarını görünce şok olldum resmen bir dev boyum 1.87 motor altımda müthiş durdu inanılmaz kullanması keyifli herkeze yukardan bakmak pahabiçilemez plaka bayramdan sonra çıkacak daha yol teslim belgesi gelmedi vergiler ödenmedi fenaaa çok fenaaa xtreme max görüntüsü ile tahminlerimden çok öte çıktı kısacası

hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. En kısa zamanda demir atın üstünde fotolarını bekliyoruz.

Güsel Bey in güzergahı ve gezisi

Arkadaşlar cümleten Ramazan bayramınız mübarek olsun.
Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim.

Herkesin bir işi var. Bari ben bizim keratının gece görünümünü atayım. Sayfa biraz haraketlensin. :pale:

Ulan aldıracaksınız bana max'ı tekrardan haa
Başka Kroslara bakıyorumda inanın almak içimden gelmiyor sanırsam bendeki ybr yi satarsam büyük bi ihtimalle max alacağım
Hadi Hayırlısı Bakalım

Selamlar bayadır yazamadım nasılsınız :)

Helikopter aydınlatması gibi duruyor valla gece görüntüsü :):)

Bende bu gün elcik koruma taktırdım ve aynaları sonunda değiştirdim. Aynalarla uğraşa uğraşa sakata geliyordum.

Görülebilecek en kötü aynalar orjinal aynaları, yeni taktıklarım araba aynası gibi oldu.

Biraz şekli değişti bende görüntüsünü paylaşıcam standart haliyle koymadım foruma hiç.

2100 km ye geldi motor galiba biraz fazla yol yapıyorum :)

Sürekli otoyolda kullanıyorum. Bu sebepten bu gün konuştum ustanın tavsiyesi ön dişliyle oynarız dedi.

15-20 km filan maksimum hız farkedebilirmiş. Zaten araziye girmiyorum otoyolda'da biraz daha hızlı olsa hoş olabilirdi.

Biraz tork kaybeder heralde. Sizinde tavsiyenizi almak isterim. Birde ilerleyen zamanlarda asfalt lastiği koymayı düşünüyorum.

Selamlar bayadır yazamadım nasılsınız :)

Helikopter aydınlatması gibi duruyor valla gece görüntüsü :):)

Bende bu gün elcik koruma taktırdım ve aynaları sonunda değiştirdim. Aynalarla uğraşa uğraşa sakata geliyordum.

Görülebilecek en kötü aynalar orjinal aynaları, yeni taktıklarım araba aynası gibi oldu.

Biraz şekli değişti bende görüntüsünü paylaşıcam standart haliyle koymadım foruma hiç.

2100 km ye geldi motor galiba biraz fazla yol yapıyorum :)

Sürekli otoyolda kullanıyorum. Bu sebepten bu gün konuştum ustanın tavsiyesi ön dişliyle oynarız dedi.

15-20 km filan maksimum hız farkedebilirmiş. Zaten araziye girmiyorum otoyolda'da biraz daha hızlı olsa hoş olabilirdi.

Biraz tork kaybeder heralde. Sizinde tavsiyenizi almak isterim. Birde ilerleyen zamanlarda asfalt lastiği koymayı düşünüyorum.

son hızı 15-20km arttırman için ön dişliyi 16diş den
17 hatta 18 yapman lazım, oda motorun torkunu cok düşürecektir.hızlanma süren artacak rampa cekişide düşecektir
orjınal max a one en fazla 17 takmanı öneririm
18 zaten ön bosluga tam sıgmıyor saga sola sürter.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar