iyi haber ise servise gittim grenajdaki boya attığı için bakım zamanı gel tutanağı düzenler grenajını garantiden fabrikadan değiştirtiriz dediler
Senin grenajda bir sorun var galiba, ben o kadar benzin döktüm. sildim devam ettim. gr boya atışı olmadı.
Boya atan yerler standart, Ön çamurluk altı, Far kafasının arkası ve ön amasitörler zamanla atıyor. Onun haricinde bende hiç bir yerde boya atışı olmadı.
Diğer arkadaşlarımdan da farklı şikayet duymadım. İnşallah ücretsiz bir şekilde değiştirirler.
avadanlık kapanıyor ama sifreli sistem yok sadece mandal tutuyor acılmasın die , anahtar yada tornavida ile döndürülüp acılır.
sinyallerin dibi esnek, sert değil, cüşsünler :farao: ön sinyallerin çiftine 50 LİRA arka çiftine 46 LİRA fiyat yazmıslar
Benim avadanlık da yedek buji, zımpara, alyan takımı, 1 adet de kurbağıcık var. 1 senedir içinde duruyorlar. Açmak nasip olmadı
bekle TOLGACAN ben değil 400 km 500 km yapmaya gelecem yaz dönüşü
Sen sahalara geri dönde, rolanti de bile çalıştırsan yeter dostum. biz ona da razıyız. :cat:
Abiler bu motoru beğeniyorum fiziki olarak tam bana göre fakat ilerde satma durumu olduğunda kolayca elden çıkar mı
Bu motorla alakalı bir şey değil. Senin kullanış tarzın, motorun temizliği, km si ve bölgeye göre satışı olur. En önemlisi de kısmet.
Arkadaşım 1.5 ayda ybr 125 sattı. ilana koyulur koyulmaz satılacak diye bir kaide yok. Binlerce motor var. insanlar genelde commuter yada racing ister.
Cross isteyenler köylü bağ bahçe sahibi, doğa sever yada adrenalin tutkusu olanlardır. Cross motoru olan yanlızdır. Kızlar sevmez.

r:
3500 TL alır. 3.000 TL ye satarsın. Kırıp dökersen 2.000 TL ye kadar fiyat düşer. Kimse kırık dökük mala fazla para vermez. Cross da zaten kırıp dökmek için yapılmıştır.
Ama commuter gibi de hemen parçalanmaz. Aksamı ona göre yapılmıştır. yan yatmalarda elined kalmaz. O konuda dayanıklıdır.
Unutmadan sinyaller'in gündüz performansı nasıl?, Led'mi? (mondi'nin değilde karbon kaplı ledlerden buldum burada, onuda sade siyaha kaplayp düşünüyorum, flaşör de değişmeli

)
Led sinyaller 10 TL , Kaplama ile ne uğraşacaksın. Hangi sıfır motorun sinyal lambası süper ki ?
Aksesuarcılar başka nerden ekmek yiyecek. Bende arka sinyalleri led yapacaktım ama kısmet olmadı. Bisiklet hobisi sardı.
Benzinin 5 TL oluşundan dolayı da , hobi uzun sürecek gibi

l: