Bu kullanıcı sayfasında öne çıkan zaten 3 kişi vardı. Diğerlerine taş atayım ki biraz meydan savaşı çıksın
1- Hakan : Maxin kanatları, Uçan Adanalı
2- Cem : Maxin kalbi, modifiye kralı
3- Tolga : Bu ikisinin yan sanayisi :mrgreen:
Kardeşim saol iltifatların için de sen bizden daha çok emek ve para sarf ettin max a senin emeğin bizimkinden fazla...
---------- Post added at 09:05 ---------- Previous post was at 08:59 ----------
Benim bu motoru seçme nedenlerim ;
- Az yakıyor.
- Sizden öğrendiğim kadarıyla sağlam. ( Uçan arkadaş sağolsun bunu bize gösterdi)
- Dediğiniz gibi A noktasından B noktasına gitmesi önemli. ( amaç ulaşım haşaratlık değil )
- Fiyat olarak cidden donanımına ve görüntüsüne göre uygun ve kredi kartıma vade farksız 12 taksit yaptılar.
- Parçası ucuz servis ağı İstanbulda geniş. ( diğer illeri çok bilmiyorum)
- Ben biraz kalıplı biriyim altımda bisiklet gibi kalmayacak.
- Parça olarak biraz daha kaliteli ama kötü görünen bir motorada binmek istemem. ( Kim ne derse desin şekil şukulda önemli biraz)
- Son olarak asvaltta kullancak olsamda siz daha iyi bilirsiniz ama insanın canı bazen off-road da çekebilir
Cumartesi günü yani yarın makinayı teslim alıyorumplaka ve ruhsat işlemleri bitti.
Arkadaşım bu motor benim altımda sağlam kalabildiyse emin ol çok sağlam bir cihaz
sadece arka salıncağı yamulttum çok uçmaktan oldu oda yere inişlerde sert iniyorsun zaman zaman oda olacak o kadar
kayalıklardan bile attım bu motoru helal olsun yapana parasının hakkını sonuna kadar veriyor
bu paraya alabileceğin en iyi kros motordur
inanın hala keşke satmasaydım diye ara sıra içimden geçiriyorum ama YBR ESD de çok rahat ve çok az yakıyor canııııım (