Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

abiler bana gösterge paneli bir de sol arka basamak lazım. trabzonda servis yok. çevre illerden aradım adam gibi bişey diyen olmadı var mı bildiğiniz bir servis. internet üzerinden sipariş verebileceğim bir yer olsa iyi olur.

Servislerin hepsini sabit hattan arasana belki ellerinde vardır. Hesaba para yatırdığın gibi gönderi yaparlar.
Arka basamak orjinal almak zorunda değilsin. Başka motorların basamaklarından al tak gitsin derim.

F54

beyler siz bence bu motorları satın ybr alın ::coool::
ona bi dişli lastik takın max tan daha çok keyif verir:p
dün akşam tolga ya verdim şamar ı verdim şamar ı:thumleft:
mangaldan sonra al ybr ile 20km yap dedim delikanlığa bok sürmemek için almadı ama içi gitti:pl:

Çok komiksin len, Cem yılmazı mı taklit ediyorsun. Ben bisiklet isteseydim. Bisan alırdım :queen:
Akşam gördüğün rüyayı burda hayra yorma, biliyorsun rüyalar tersine çıkar. :cat:

beyler siz bence bu motorları satın ybr alın ::coool::
ona bi dişli lastik takın max tan daha çok keyif verir:p
dün akşam tolga ya verdim şamar ı verdim şamar ı:thumleft:
mangaldan sonra al ybr ile 20km yap dedim delikanlığa bok sürmemek için almadı ama içi gitti:pl:

sataşma var ::pokey:: :p :mrgreen: :cherry:

F54

Çok komiksin len, Cem yılmazı mı taklit ediyorsun. Ben bisiklet isteseydim. Bisan alırdım :queen:
Akşam gördüğün rüyayı burda hayra yorma, biliyorsun rüyalar tersine çıkar. :cat:

alırım anahtarını mayk:queen:
senin gibi gençleri pist lerde görmek isteriz::151::
tabi pist e çıkacak yürek var::pokey::
seni 5 e atmadan geçmezsem yakarım bu ybr yi::cekic::

alırım anahtarını mayk:queen:
senin gibi gençleri pist lerde görmek isteriz::151::
tabi pist e çıkacak yürek var::pokey::
seni 5 e atmadan geçmezsem yakarım bu ybr yi::cekic::

Ben hep pistlerdeyim. Asfalt motorcusu değilim.
Motoru yakmadan önce haber ver. Sana limon kasası vereyim. çabuk tutuşsun. Kurtul bu utançdan :bounce:

Canlılık gelmiş buralara ne güzel olmuş :mrgreen: son sınavların geldi geçmeye başladı hattaa. Yakında bıktırana kadar paylaşım yapmaya başlarım :) Yarın akşam medusayı açmaya gelen var mı???

Merhabalar :)) bu gün almış olduğum max ımla artık bende Cross motor kullanıcısıyım , sizlere bazı sorularım olabilir zamanla , tüm gün tepesinden inmedim yoruldum açıkçası gözlerimi açacak Halim yok fakat yine sürmeye hazırım kara kızımı sürmek çok ama çok zevkli... Herkese tavsiye ederim açıkcası bu zevki...

Canlılık gelmiş buralara ne güzel olmuş :mrgreen: son sınavların geldi geçmeye başladı hattaa. Yakında bıktırana kadar paylaşım yapmaya başlarım :) Yarın akşam medusayı açmaya gelen var mı???

ne yazıkki yalnız takılacan :(

Merhabalar :)) bu gün almış olduğum max ımla artık bende Cross motor kullanıcısıyım , sizlere bazı sorularım olabilir zamanla , tüm gün tepesinden inmedim yoruldum açıkçası gözlerimi açacak Halim yok fakat yine sürmeye hazırım kara kızımı sürmek çok ama çok zevkli... Herkese tavsiye ederim açıkcası bu zevki...

bu sayfaları bastan sona takip ettiyseniz yani okuduysanız sormanız muhtemel olan bir cok seyle biz daha önce karsılasmıs ve burada paylasmıs konumdayız
hayırlı olsun motorunuz
güle güle kullanın

Servislerin hepsini sabit hattan arasana belki ellerinde vardır. Hesaba para yatırdığın gibi gönderi yaparlar.
Arka basamak orjinal almak zorunda değilsin. Başka motorların basamaklarından al tak gitsin derim.
arka basamak tek alsam ötekiyle uyumlu olmaz dedim bu defa. o çok acil değil en azından arkaya adam almamak için bahane ama panel şart. aramaya devam ediyorum.

Bugün bir aksilik olmazsa ve alıcılar vazgeçmez ise, Benim karakaçan tekirdağ yolcusu olacak. Bu da son fotosu olacak :salut:

Fatih'in motordan ölürümde almam. Onu birde CBF 150 ile tokatlamak istiyorum. :queen:

bir kaç fotoda benim karaşimşekten atalım bari..

geçen ayki giresun gezisinden.. Gezinin Link'i

dsc0071jj.jpg

dsc0062op.jpg

dsc0077tc.jpg

ARKADAŞLAR MOTORUM SATILIKTIR BİLGİNİZE 3200 TL YANINDA BİRİ YOL BİRİ ARAZİ BİDE KASK HEDİYEM YANLIZ ACİLL SATILIKTIR İYİ AKŞAMLAR

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar