yüksek bi yerden çakıldım yere far karinajı bağlantı yerlerinden kırıldı. bide gidon yüklenmeye bağlı epeyi bir yamuldu. gösterge paneli de hasar gördü. ama herşeye rağmen zevkliydi. yaşasın motor sürmek.
uçmak kolay iş tolgacan mühim olan inebilmek :sunny:
aynen öyle 2. kazam ama bundan zevk aldım desem yalan olmaz herhalde ayağa kalkarken gülüyordum çünkü. hani derler ya üç kuruşa beş köfte diye, bizimkide de bu cross zevkine bu risk te olacak.ibrahim senin motoru 2. parçalayışın galiba, yanlış hatırlamıyorsam. Redbull Xfighter izledikten sonra mı yola çıkıyorsun ne yapıyorsun
Neyse Allah beterinden korusun. :cat: Kross bu heyecan istiyorsan risk alacaksın. Risk dediysemde takla atmaya sakın kalkma
Valla gezi güzel olmuş, Şehrin dışında olmak benim çok hoşuma gidiyor. Hatta şehri kuş bakışı izlemek daha da hoşuma gidiyor.
İnşallah haftasonu bende böyle manzara izlemeye bir yerlere gidebilirim.
Bu haftaiçi gitme ihtimali olan karakızımın son kez fotosunu buraya koymak istiyorum. Ya kocaya kaçacak ya benle yaşayacak. :salut:
[url]http://o1305.hizliresim.com/19/p/n9w14.jpg[/url]
Buda yeni kask kameram, Cem sanada böyle bir şey lazım
[url]http://l1305.hizliresim.com/19/p/n9vzc.jpg[/url]
Arkadaşlar tekrardan merhabalar gezileriniz ve faliyetleriniz güzel.
max ımı alıp yaptığım masraflarla bana maliyeti 4250 tl
cbr 125 ile takasa girdim üzerine 500 tl verdim
cbr 125 i sattım salı günü 2750 tl ye yani max ı 2250 tl ye vermiş oldum )):
dün de yamaha ybr esd aldım 3450 tl ye 2011 model motorsiklet mükemmel diyebileceğim konforda ve serilikte 125 cc olmasına rağmen
bu da demek oluyorki max ile ybr ye gelene kadar ortalama 3000 tl parayı heba etmiş oldum ama ): bu benim için büyük bir kayıp ama ybr bu farkı kısa sürede bana amorti ettireceğine inanıyorum
değiştirme sebebim ise max bana masraflı olmaya başladığı için değiştirme kararı almıştım arkadaşlar neyse bundan sonra ybr ile poz veririm size burada![]()
ybr bu farkı sana çok çok kısa sürede amorti ettirir merak etme hakan...sağlam .. az yakan ... ki bence dünyanın en konforlu titreşimsiz 5 vitesli 125 motoru
.. kim ne derse desin
..