yok araziye çıkmayı düşünmüyorum....yani sizler gibi takılamam...dağa taşa çamura çıkıp, atlayıp zıplayacağımı zannetmiyorum.. beceremem zaten
işte gittiğim yerlerde toprak yollarda, düz arazilerde ,ufak bir gezi takılırsam belki..ama asfaltta kullanmak adına (ki amacım o ) o yüzden super motor aldım..
amacım asfaltta uzak mesafelere gitmek....
Merhaba arkadaşlarYoğun bir dönemdeyim bu ara pek vakit ayıramıyorum motora ve buraya
Rain planet hayırlı olsun tepe tepe kullan inşallah
![]()
https://picasaweb.google.com/goblinforums/TmRacingPleven#5263068098352352498 şuraya bir göz atmanızı öneririmçok güzel kareler var içerde.
Düşünsen bile gerçekleştiremezsin :cat: Süpermoto tekeri stabilize yolda bile kayma yapar. gaz açmalarına sürerken dikkat et.
Güzel motor almışsın. Allah kaza bela vermesin. Bu işte her zaman daha iyisi vardır. Önemli olan para, Ne kadar para, o kadar köfte :wiinkk:
Bende rks 150 alacaktım. Sonra merak ettim. Drift 125 bakmaya gittim. Xtreme Max aldım çıktım. Nasip kısmet işi bunlar.
Biraz hantal motor ama 250 kategorisinde iyi motordur. Motoran 250 de öneririm. alacak kişiler için.
Arkadaşlar AR-GE çalışması yapan yok sanırım biz üç kişiydik
Cem, Tolga ve ben Hakanbu işlerle uğraşan artın bende yoğum aranızda X-treme max kullanıcısı olarak ama arkadaşınız olarak hep burdayım
cbr 125 mide satacağım cbf 150 alacağım kısmet olursa
Tolga bana cbf 150 bak oralarda olurmu gelir alırım senide görmüş olurum hemacelesi yok ama