hocam hoşgeldin aramıza. t. dağ merkezden misin. ben 4 yıl bulundum orda da . görünce bi eski anılarım depreşti.Merhaba arkadaşlar bende max kullanıcısıyım herkese hayırlı kazasız günler dilerim
hocam hoşgeldin aramıza. t. dağ merkezden misin. ben 4 yıl bulundum orda da . görünce bi eski anılarım depreşti.Merhaba arkadaşlar bende max kullanıcısıyım herkese hayırlı kazasız günler dilerim
alttan darbeyle pek bişey olmaz kırık çatlak yoksa, ses de de sorun yoksa devam et kafana takma :cat:
Ben ekonomiden anlamam sayısalcıyım benbiz seçenek sunalım ki rain planet'e seçme hakkı vermiş olalım :mrgreen:
Bence sen tam yarış başladığında piste dal, tek teker yap, Millet adam görsün.
En kötü ihtimal düşersin. Videonu youtube koyarlar. milyonlarca insan için büyük bir gülümseme yaratırsın.
Valla senin bottan racing varkende düşünüyordum. Gerçekten güzel ama biraz daha extra koruması olan botlar var.
Aliexpress den 150 TL ye almayı düşünüyorum. Kardeşimin ekobisi yaptırınca para kalmadı tabii, bu ay sıkıcaz. Önümüzdeki ay inşallah alacağım. :cat:
ne kadar extra o kadar maniben iş görsün çalda çamurda giymelik olsun diye aldım gayetde memnunum
![]()