Bizim motorlara oranla 2 şey hoşuma gitti.
1- Motoran 250 göstergesi bizim motorlara uyuyor gibi geldi. Hatta deneyeceğim uyarsa hemen değiştiririm
2- Amasitörleri birinde gümüş diğerinde altın sarısı yapmışlar ve daha kaliteli bir boya kullanılmış gibi geldi. Solacağını pek zannetmiyorum
- Orjinal Göstergesine baktıkça gülüyorum. Çok komik yaaa :queen:
mundar etmişler motoru..![]()
Aynen öyle, Birde akşam cenaze çıkışı beni aramışsın galiba, banyodaydım. yatarken farkına vardım. Geceyarısı olduğu içinde geri aramak istemedim.
geri dönüş yapmadık diye, yanlış anlamanı istemem.
Bizim motorlara oranla 2 şey hoşuma gitti.
1- Motoran 250 göstergesi bizim motorlara uyuyor gibi geldi. Hatta deneyeceğim uyarsa hemen değiştiririm
2- Amasitörleri birinde gümüş diğerinde altın sarısı yapmışlar ve daha kaliteli bir boya kullanılmış gibi geldi. Solacağını pek zannetmiyorum
- Orjinal Göstergesine baktıkça gülüyorum. Çok komik yaaa :queen:
tolga benim trip resetleyici düşmüş. bakımı yaptırdığım yer gösterge komple değişiyor dedi. nereden buluruz sence ?
bu arada ışıklarda vs beklerken elim debriyaj sıkmaktan uyuşuyor. vitesim çok zor boşa geçiyor. 10 denememde 1 kere geçiyor boşa. ama motoru durdurup boşa attığımda ilk seferde geçiyor. çok enteresan :S
estağfurullah , asıl biz rahatsızlık verdik..hafta sonu yine ada'ya geçme ihtimali var, olursa öle bişey seni arartım yine. müsait olursan görüşürüz...---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
bu arada chooper için ne düşünüysoun tolga? ne var aklında??
tolga benim trip resetleyici düşmüş. bakımı yaptırdığım yer gösterge komple değişiyor dedi. nereden buluruz sence ?
bu arada ışıklarda vs beklerken elim debriyaj sıkmaktan uyuşuyor. vitesim çok zor boşa geçiyor. 10 denememde 1 kere geçiyor boşa. ama motoru durdurup boşa attığımda ilk seferde geçiyor. çok enteresan :S
aragaz vererek bosa almayı dene cok daha kolay bosa gecer, birde debriyaj telin cok gevsek olabilir onu biraz daha sıkmayı dene
Trip resetleyici bir düğme için koca gösterge paneli değişirmi hiç. Bu ne saçmalık. Oraya vida tipi bir şey uyduralabilir diye düşünüyorum. Bence gidip sıfır boş yere gösterge paneli alma
O hepimizin sorunu, çözümü de çok basit, centiko sana söylemiş. Arazide bu olayı çok seviyorum. boşta kalmıyor. hep vitesde dik yerlerde boşa attığını düşünsene, çok hafif hız kaybı bile düşüş getirir. Ben ışıklarda durmama 1-2 mt kala, 1. vitese düşürüp daha sonra hafif ara gazı verip, boşa atıyorum. Sert şekilde yukarı çekersen boşa değil. 2. vitese takarsın. nazikce yukarı çek boşa geçtiğini görürsün. Kal Sağlıcakla.
Aklımda ve C.tesi günü görmeye gideceğim Hyosung GV 250 var. Daha Önceden zaten Hyosung GT250R kullanıyordum. Hızını ve kalitesini biliyorum.
27 bg oluşu hoşuma gitti. Artık bizim totoşları biraz daha rahat yakalarım. Tarz değişikliği zamanı gelmişti. 2013 bunla kapatım. 2014 Scoter ile merhaba diyebilirim.
Ekobis'e kadar yolu varHaftasonu büyük ihtimal hiç bir yere gitmiyorum. yolun düşerse görüşürüz.
valla benim ilk düşündüğüm chooper'lar arasındadır HYOSUNG..100 bine kadar kullanan adam var ya..katır gibi, ver yağını suyunu ölene kadar binn..![]()
valla benim ilk düşündüğüm chooper'lar arasındadır HYOSUNG..100 bine kadar kullanan adam var ya..katır gibi, ver yağını suyunu ölene kadar binn..![]()