ben alamamda max sayfasında arayanlar varsa takip edenler yakında haberi gelir bedava aldım geldim diye![]()
Fiyat 'fazla' uygun değil mi?
Acaba sıkıntısı nedir diye düşünüyor insan...
Benim takıldığım nokta fiyatından çok sorunlu olabileceği ihtimali idi.Size de yaranılmıyor. Zaten sıfırı 3.500 TL olan motor. illa sana 3.000 TL den mi satsın. O motorun ederi zaten sıfır olarak MTV + KDV siz gözümde 1.000 TL dir.
Şu ülkede vergiler yüzünden adam gibi motorlara zaten binemiyoruz. siz hala fiyat yükseltmeye çalışıyorsunuz. Bırakın ucuz motor alın, satın. kazıklanmayın artık.
Benim takıldığım nokta fiyatından çok sorunlu olabileceği ihtimali idi.
Sahibi sağlık nedenlerinden dolayı satıyormuş.
Sen birazda geç geldin. Erken gelseydin. Sohbetin yanı sıra doya doya da motordan konuşurduk. sende incelerdin.
Sana değişik gelmemiştir. Yüksek gelmiştir. Bende senin motora binince evde koltukta oturuyorum sandım. Hoşuma gitmedi desem yalan olur.
@satharian; Recep dostum sana gereken cevabı vermiş. umarım düşünürsün. Kal sağlıcakla
Ben her zaman müsaitim. Oturur bir yerde çay içeriz. Motor bahane olsun![]()
ben alamamda max sayfasında arayanlar varsa takip edenler yakında haberi gelir bedava aldım geldim diye![]()
eyvallah tolga, gelebilirsek ararım ben seni yine..
kim miş alacak olan merak ettim dogrusu ?
HAYIRLI OLSUN DEMEK düşer bizede.... takıpteyım max veya str 250 denk gelırse bende alacan bır tane