Yok onu demesi zor :mrgreen: Şimdilik sadece gezdir diyor sürekli :cherry: Şu kız millleti motora bizlerden daha meraklı aslında
Kız milleti motora değil, verdiği havaya bakıyor. Racing motor olsa bak bakayım iniyor mu hiç, yavru maymun gibi yapışır. Sen nereye o oraya
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba..
Merhaba Kürşat ;
Valla bende ilk görüşte aşık olmuştum. Driftin tipi nasılmış diye sadece bakmaya gitmiştik. Xtreme aldık çıktık.
Hatta arkadaşımda rks150 vardı. Benim ayak yere değmiyordu. takas ederiz dedi. Bende zaten bunu süremem. 1 hafta sonra takas ederiz dedim.
Aradan 9 ay geçti. Motor hala bende

, O da bana kızdı. gitti motoran 250 aldı

, Ama ben ayran gönüllüyüm. Bizim zamanımızda bu kadar çeşit yoktu.
Daha doğrusu yaşadığımız semtte belli motorlar vardı. her geçen sene yeni yeni modeller çıkıyor. cep telefonu gibi, insan yetişemiyor artık. herkes piyasaya girdi.
Şu hayatımda her model motora binmek istiyorum. Naked, Chopper, Scooter onlarında sırası gelecek. Doğa seven, balık avlamasını seven, arabanın girip çıkamadığı yerlere zorlanmadan gitmek istiyorsan max derim. Çünkü onu cazip kılan yanı fiyatı, Sıfır 3.500 TL, Bu fiyata alınabilecek sıfır, kasası güzel tek cross motordur. Her güzelde olduğu gibi onda da kusurlar çıkıyor.
Olmayacak yada yapılamayacak şeyler değil. Her hafta satacam diyorum. Ancak her hafta bir parça almadan da yapamıyorum. Nasıl bir ilişkimiz var bende bilemiyorum.
Arada bir haftasonları sapancaya göl başına gidiyoruz. Belki orda denk geliriz. yada senin bu tarafa yolun düşerse çayımızı çorbamızı içersin. tanışmış olursun.
Sen maxi bende chopper denemiş olurum