O artçısını koşturan adamı şu an izleyemiyorum. Akşama izliycem ama, alacağın olsun olm, video aldığını bilseydim seni de artçı alırdım o an :mrgreen:
Çok güzel gezmişsiniz ben sadece arkadaşın tarlasına gittim. Orda da pek bişey yok zaten, gözünün alabildiğine papatya var sadeceBenim motora chopper teklifi geldi. Sİze de danışayım dedim. Abim chopper hastası ama benim motorla bunu takas etmek sizce mantıklı mı? Satmak istesek piyasası nasıldır elden kolay çıkar mı? http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...or-temiz-regal-raptor-t-gidon-101656951/detay

slm arkadaşlar foto videolar bomba çok güzel olmuş sizlere bikaç sorum oluçak...
alfaltta en iyi verimi alabilmek için bu motorlarda hangi marka hangi boyutlarda lastık kullanmak lazım bursada nerden bulurum...
uzun yol yapmak istiyorum bu motorla ne gibi şeyler tavsiye edersiniz nelere dikkat etmem gerekiyor motorumla alakalı neler yapmam gerekir yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum...
Heerkese mrhaba. Maximi sattiktan sonra tekrar durumumu duzeltip max alma niyetim vardi. Ama muthis bir kararsizlik var bnde. Ne yapacagimi bilemiyorum. %70 asfalt %30 arazi kullaniyorum. Hatta arazi daerken sizin yaptiginiz gibi arazi degil. Yani toprak yol bile degil. Sadece biraz yokus ve egimli yollar. Olsa olsa yol biraz bozuk yada engebeli cukurlu felan. Toprak yada camurla hic isim olmiyor desem yeridir. Kisaca yasantim icin aslinda bna cross lazim degil. Ama cross tarzindan da kopamiyorum. Maxin yuksekligi ve yakisikliligi beni cok cekiyor kendine. Ama viteslerinin kisa olmasi ve asfaltta tam bi ölüm olmasi bni tekrar eskisi gibi commuter tarzina itiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
Ybr ve cbf tarzina iyice yoneldim. Hem asfaltta dha rhat gidiyorlar hem uzun yola dha iyi gideerler hem yakitlari az hmde satarrken cin mali gibi zarari fazla olmaz. Ama kafamda cross/supermoto fikri hic gitmeyecek gibi.
Arkadaşım hoşgeldin aramıza tekrardan
sana Asya 200gy modelini tavsiye ederim gücü performansı inanılmaz derecede iyi tam bir enduro cihaz araziyede çıkabilirsin tam senin istediğin gibi üstelik 200 cc(orjinal)
O zaman benim bindiğim asya 200gy görünümlü başka bir motor ama suhsatta asya 200gy yazıyor
valla mehmet kardeş benim kullandığım motor çok iyiydi hatta bakımsızdı hor kullanılmıştı buna rağmen çok iyiydi neyse bu benim tecrübelerim herkesin tecrübesi aynı olacak değil ya![]()