Aslında kasanın da pek bi çekiciliği yok bende :mrgreen: mesela depodaki grenajları nerden kopyalamaya çalışmışlarsa iyi bakamamışlar :mrgreen: Dizlerle tutmak hiç rahat değil. Bi de koltuğun altındaki plastik. Kross motorla hiç alakası yok :cyclopsan Ama işte bütçe insana herşeyi sevdiriyo
Racing yada naked kullanmıyorsun ki, dizlerini neden yapıştıracaksın. Biz köşeleri dönerken tam tersine ayakları pergel gibi açıyoruz.
Çok inceltmeyi düşünmüyorum. Sadece traşlanacak. Ben koltuğun sertliğinden memnunum, sadece iki ayakta yere değsin derdindeyim.
kim ne derse desin max'larımız görüntüsü ile dikkat çekici bir cihaz benim çooook hoşuma gidiyor herşeyi ile dediğim gibi motor kısmını 500tl yatırım yapın max'lara bakış açınız inanılmaz derecede değişecektir .
Motorun gücü gittiğim yerlere ve çıktığım alanlarda şuan için yeterli, artırmak bende artisliğe girer. Onunda zamanı gelecek gibi

Şimdilik para olmadığından beklemedeyim. Ama motoru yaptırmaktan daha da çok istediğim şey bir bot almak.
valla masraf dediğin ne mesela

.
her motorun aksesuara ve bakıma ihtiyacı olur. yoksa bile bizim gibiler zoraki olarak bir çok şeyi değiştirir.
Ben sizi de takip ediyorum ama hep muhabbet var. Gezi fotosu ve videosu neden paylaşmıyorsunuz. Sizde bizim gibi yatışta mısınız

Keçi patikasında takılan adamların motorlarına baktımda sanki bayiden alıp hemen yola çıkmış gibiler. Hepsinin motoru pırıl pırıl.
Bizim burdaki adamlarda sinyal yok, o kırık bu çatlak, demek ki fazla zorlamadan yapılıyor geziler. Bizim apaciler ölümüne sürüyor motorları

Birde 70 km 5 TL yakması imkansız, bir yerde hatan var rakamı yanlış yazdın galiba, CB125 bile bu kadar az yakamıyor :mrgreen: