Krom tercihim ya da olmazsa 1020 1040 çeliği falan bulup yaparız babamla :cherry: Elcik korumaları takarken alüminyum çıt diye gitti hevesim kaçtı benim de :cyclopsan hala kırık kırık duruyo öyle

ya bi de bizim motorlar taze sürülmüş tarlada ne güzel gidiyomuş öylee :queen: tarlada dön dön bi hal oldum :cherry:
Sürülmüş tarlada gez ama yeni biçilmiş mısır tarlasına girme, Allah Göstermesin Mısır sapları yerde bıçak gibi duruyor. Düşersen kötü olur.
Gerçi bende geçenlerde mısır tarlasına girdim. Çok eğlenceli yanlaması ve kayması ama çıktıktan sonra bulaşan toprağı temizlemek çok ama çok yorucu.
Çamur olsa su tutunca çıkıyorda, toprak birde arka tekerin önündeki yaya birikiyor. tohum eksen sebze verir. O kadar birikiyor

Tarladan çıkar çıkmaz yola atladım. Arkamdan gelen arabaların hepsi yavaşladı ve 20 mt arkadan gelmeye başladı. Ne oluyor diye kafayı arkaya bir çevirdim. Motor nasıl toprak atıyor belli değil. Önden fırlayan topraklar bana, arkadan fırlayanlar arkadan gelenin kısmeti oluyor. :queen:
S.a Arkadaşlar Bu Gün Hava Biraz Yağışlıydı Çimlerde Motoru Otarafa Kaydır Bu Tarafa Kaydır
Oynarken Motoru Taşın Üstüne Yatırdım Ön Sol Grenaj Çatladı ( Karbon Görünümlü Yer )
Çatlamayı sorun etme, japon yapıştırıcısı ile yapıştır gitsin.
Cross motor bu, o kadar da özene gerek yok. Biraz façası bozuk motor olmalı

Parçayı önceden görsen iyi olur. Vida yerleri tutmazsa o zaman o ucuz parça ile ne yapacaksın.
Bir de 50 TL ucuz değil. Bence pahalı bile 25 TL den filan olması lazım. Sonuçta çatır çatır kıracağımız parçalar.

---------- Post added at 13:34 ---------- Previous post was at 11:50 ----------
31 Ekimde Çinden sipariş ettiğim kafa ne alemde diye barkot takip numarasını girdim. Sanırım ülkeden içeri girdi. PTT istasyonda konaklıyor.
Yada daha yeni satıcı ürünü teslim etti. Çünkü Teslim alan PTT şube yada gümrük yazısı göremedim. Bizim bu PTT ile çalışmak ölüm. 30 TL daha fazla vereceğimi bilsem.
DHL, UPS yada Felix ile alırım. 3-7 gün arasında elinde oluyor. Ama ürüne 50 TL kargoya 50 TL veriyorsun. işin acı kısmıda orda, beklemek de can sıkıcı. :jocolor: