Sahibinden'de satılık ilanlara baktım'da.. Adamın biri '10 liraya 100 km gider' bir diğeri ise 'yakıtta çok cimri' yazmış. Benim motor 16.5 kuruş yakıyor. Hangimiz doğru demeyeceğim. Çünkü onlar yalan konuşuyor. Bu arada satılık olan 19 extreme max var. Yarısından çoğu bu sayfaya yazan arkadaşlaranlaşıldı 150 cc tatmin etmiyor
![]()
Bu motorun 16 krş yakması gayet normal, daha da az yakmasını beklemeyin. Bu motor cross motor. Asfaltta kullanacak adam gider cbf150 alırdı.
150 cc normal sürersen yeterli, Ancak diğer arkadaşlar gibi dere,tepe, kum yaparsan yeterli olmadığını görürsün. Tadını alınca güç yetmiyor. Sınırları zorlamak istiyorsun.
Benim canavarda orda hemide 5.000 TL :queen: , Sırf gözüksün diye ilan açtım. Satılırsa da çok komik olur. Motorun kasasını çok seviyorum. Bi süpermotoya çevirmedim.
Önümüzdeki yaz süpermoto olarak kullanmayı düşünüyorum. Bı kış motoru parçalamazsam tabii
Tolga Benim için neden ön camurluk yukledin anlamadım. Ayrıca calışmaların guzel olmuş..
Tek sorun kartel korumayı bizzat sase yi delerek motajlamıssın. Saseyi zayıflatmasın...
Cem istemişti. Frekanslar karıştı :mrgreen: Neyse herkes görmüş oldu.
Ben aslında delik deldirmeyecektim. Kaynak yaptıracaktım. Altta da delik açacaktım. Arkadaşlar saolsun kaşla göz arası delmişler. Bende geri adım atamadım.
4 yada 6 vida yeterdi. Arkadaşlar 10 vida sallamış. Gerçi şase kırılsa bile çok bilmiş uzmanlar hazır. Tekrardan bi şase yaptırırım. Delikler diğer taraftan çıkmıyor.
Vida ile o delik zaten doluyor. Birde saç kalın. iki demirde köprü görevi görüyor. Bence şasede zayıflama olmaz. Birde arazide çok yararını gördüm. Tak tuk vura vura geçtim.
Gayet başarılı bir çalışma oldu. Herkese tavsiye ederim. Arazide şart. Sadece siz kaynaklı yapın :cat: