Yanılmıyorsam elcik koruma kıtleri satılıyor. Gidon'a monte ediliyor. Ama Elcik koruma takma kiti elcik'den daha pahalı maaşallah. Bi site'de 69 tl demişler.
Gerçi bir çoğu montaj kiti ile satılıyor.
merhaba arkadaşlar. sanırım arkadaş elcik korum aramış ama bulamamış. ben de linkini atayım istedim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-cros-elcik-koruma-takim-87779417/detay benim motorum da 1 2 güne gelicek, bu elcik korumalardan almayı planlıyorum ama bunu nasıl takacağımızı tam olarak çözemedimtarif ederseniz çok sevinirim :joker:

@tolga sizin arka jantın disk fren boyutunu yazarmısın, sizin jantlardan bizim motosikletlere uygun olursa bir çift jant+lastik alıp arazi yapmayı düşünüyoruzucuz yollu yani
o konuda bir gelisme olursa burda sonucunu paylasir misin, bende tam tersini düsünüyorum. Xtreme'nin supermoto jantlari MAX'ta kullanmak istiyorum - mümkünse birebir
Geç olsun güç olmasın da..bugün gelse idi bana güç olmayacaktı. Neyse dediğin gibi vardır bir hayrı. Bu arada arkadaşlar ada motor'un sitesin'den vlm 4 göz mx far siparişi verdim. Birde acerbis gidon sünger siparişi verdim. Far 70 sünger 25 lira. Acerbis farlar biraz pahalı bende bunu aldım. Acaba yakışacak mi

Dostum o solda ki far yanılmıyorsam 175 lira. Pahalı geldi bana. Bütçemi aşar. Hem daha masraf etmedim ki. Sadece far ile gidon süngeri aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
Daha önce bu site'de cross'a takan biri gördüm. Uymaz mi acaba ya. Içime kurt düştü