gezgin telefonda görüşelim olabılır aslında

Merhaba .
Rakı'm la (Adı)350. ci km'deyim.
Fotoğraf atmak istedim ancak beceremedim,daha sonra artık![]()
Öncelikle ilk sıkıntım yaptığım hesaplara göre 2 kişi yaklaşık 18 kr. yakıyo, çok basmadığım halde.
Deponun yanındaki mondial yazısını (sadece yazıyı) nasıl kaldırrım? fön makinesiyle denedim olmadı sanırım yazı diğer stickerlarla birlikte (tam açıklayamadım
Motora bakım yaptırmayı düşünüyorum, nelerine baktırmalıyım? Jant telleri sanırım gevşek nasıl anlarım.
Birde gazı yavaşçada olsa bırakınca motor freni devreyegirip yavaşlatıyo, bu iyi bişey ancak motorun biryerine zarar verir mi?
Sorularımla tekrar karşınızdayım. Umarım anlayışlakarşılayıp sabırla cevap verirsinizTeşekkürler!
merhaba arkadaşlarben aydın didimden göksel. topicin tamamını okudum
hep takip ettim ancak hiç yazmamıştım
geçenlerde scooterımı sattım ve extreme max siparişi verdim
tamam sipariş verdim ama işin en zor kısmı başladı
beklemek
yakında ben de katılacağım umarım
iyi akşamlar
Hakan kaça aldınız ? Şuan fabrikada bizde aynısından üretiyoruz. Ancak böyle silindir şeklinde değil. Bağlantı yerleri var.
Testlerimiz sürdüğünden seri üretime daha geçmedik. Kalıp hazır. Paslanmaz malzemeler hazır. Ancak insanlara en mükemmelini vermenin yolunu arıyoruz.
Yakında bende benimkileri takacağım. O zaman fotoğrafları paylaşırım. Siz güle güle kullanın.
Merhaba Tolga CAN entegre ve ledleri Cem aldı bende dış muhafazasını yaptırdım benim masrafım parça başına 12.5 tl 15 tl de diğer malzemeler desek totalde 27.5 tl bigi bir masrah çıkıyor ortaya tane başına dış muhafaza alüminyumdan yaptırdım
Öncelikle ilk sıkıntım yaptığım hesaplara göre 2 kişi yaklaşık 18 kr. yakıyo, çok basmadığım halde.
merhaba arkadaşlarben aydın didimden göksel. topicin tamamını okudum
hep takip ettim ancak hiç yazmamıştım
geçenlerde scooterımı sattım ve extreme max siparişi verdim
tamam sipariş verdim ama işin en zor kısmı başladı
beklemek
yakında ben de katılacağım umarım
iyi akşamlar
Merhaba Tolga CAN entegre ve ledleri Cem aldı bende dış muhafazasını yaptırdım benim masrafım parça başına 12.5 tl 15 tl de diğer malzemeler desek totalde 27.5 tl bigi bir masrah çıkıyor ortaya tane başına dış muhafaza alüminyumdan yaptırdım