Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

xtreme max'in arka lastiğini değiştirmek istediğimizde mutlaka 4.60-18 lastik mi takabiliriz? Daha az dişsiz ve geniş lastik takılamaz mı?

Üzerindeki lastikler zaten cross lastiği değil. Enduro lastiğidir. Hem toprak hemde beton yol için idealdir. Cross lastik alabilirsin. Dişleri daha uzun ve kalın.
Toprak yolda ve zor şartlarda çok iyi olur. Ama asfaltta rahat edemezsin. bence üzerindeki lastikler çok ideal. ben uzun zamandır kullanıyorum. memnunum.

Kol saati kullanmadığım için, ışıklarda veya yolda sürekli cep telefonunu çıkarıp saate bakmak zorunda kalıyordum.
Birde zamanı değerli olanlar benim gibi yapabilirler. Motorda yeride hazır. Çok güzel duruyor. Fiyat 10 TL
Özellikleri :

- Kronometre, Alarm, Saat, Gün , Ay , Yıl uygulamaları var.

Benim çok işimi görüyor. işe saate bakarak sallana sallana gidiyorum. :p

- Egzoz vidaları saç vida, alyan vida ile değiştir benim gibi. ara arada kontrol et derim.
- Çokda indirme ondan sonra amasitör korumaları çamurluğa vurur. Zıplama meraklısı birisiysen.
- Aynar gerçekten sınırlı, minibüscülerin cama taktığı yuvarlak küçük camlardan alıp takmayı düşünüyorum. geniş açı için.
- Racing kullanan arkadaşlarla yanyana gelince güzel oluyor. Arabalara bile tepeden bakıyorsun.
- Far işi alçaltmalarda sıkıntı araya aparat yapacaksın. hafif öne bakacak.
- Gazı 2 kez hızlı bir şekilde çevirirseniz motor boğulup stop ediyor. biraz daha yavaş şekilde sona kadar çevirirseniz çekişi fena sayılmaz.
- Titreşim 100 km kadar gidince beni uyuşturdu. elde avuçta karıncalaşma oldu. kısa mesafelerde hissetmiyorsun.
- motor sıcaklığı için hiç bir çare yok. ayağına yakın tutmayacaksın. sıcak havalarda çok can sıkıcı bir durum.
- Egzoz çıkışı da artçı için sıkıntılı oda sıcaktan rahatsız oluyor. Ben hiç artçı almam ama geçenlerde kız gezdireyim dedim. başımın etini yedi ayağım yandı diye. çok sıcakmış..
- Lastiklerdeki koruma mumuna dikkat et. belli bir kilometreden sonra eriyor. O zamana kadar hafif ıslak zeminlerde kayma ihtimalin var.
Benimde duygu ve düşüncelerim bu kadar :p

Teşekkür ederim Tolga
eksikleri zamanla halledeceğim çok şükür elim yatkındır tadilat işlerine abimin garajına çektiğim zaman bütün sıkıntılarımı halledeceğim

Teşekkür ederim Tolga
eksikleri zamanla halledeceğim çok şükür elim yatkındır tadilat işlerine abimin garajına çektiğim zaman bütün sıkıntılarımı halledeceğim

Bir tane alyan takım. Bir de kurbağa anahtar al. Her daim lazım olur. motorun altındaki takım kutusuna sığıyor.
Bende extradan buji, zımpara, ve sıkıştırılarak küçültülmüş ruhsat fotokopisi var. Ne kutuymuş beeee :cherry:

Bir tane alyan takım. Bir de kurbağa anahtar al. Her daim lazım olur. motorun altındaki takım kutusuna sığıyor.
Bende extradan buji, zımpara, ve sıkıştırılarak küçültülmüş ruhsat fotokopisi var. Ne kutuymuş beeee :cherry:

Valla bravo sana bu kadar malzemeyi küçücük kutuya sığdırabilmişsin tebrikler :)

Bende olmasam bu kullanıcı bölümüne helva kavuracaklar.
İlla gezi olması şart değil. Sohbetde edebiliriz. Canlanın biraz arkadaşlar.
Gezi, bakım, değişim fotoları nerde

tcs

Ben küstüm mondial e motor kendi kendine mutasyon geçiriyo malûm amasitör renk olayı

Ben küstüm mondial e motor kendi kendine mutasyon geçiriyo malûm amasitör renk olayı

Biz o olayı aştık be abicim sal gitsin. Gezi tozu yaşadıklarınızdan bahsedin biraz. Sohbet edelim. katılımcı olun biraz.
Hiç mi gezmediniz bu dandik motorla :D

Herkeze günaydın . X-Treme MAX / CROSS 'un bayi satış fyatı 3485 tl. 12 ay vade farksız taksit imkanı sunuyorlar.sizce pazarlığa başladığımda motoru kaç paraya almalıyım.
Birde ruhsat plaka,masrafı,trafik sigortası ne kadar tutacak. daha önce hiç motor kullanmadım diyebiliriz. 2500-3000 tl lik bi scoter almaktı niyetim.Taki X-Treme MAX / CROSS 'u görünceye dek

F54

Tolga sen bütçe konusunda kendini baya aştın zaten yaptığın masraflarla valla imreniyorum sana neredeyse motor fiyatının yarısına geldin gelecen haa
tebrik ediyorum seni kardeş..
toprağam motorun tozunu dolar la alıyor bu masraflar ona koymaz:queen:
ben onun çanta ya yaptığı masrafı duyunca :santa:
bana da ilham verdi dün gece çalıştığım yerin hurdalığını altını üstüne getirdim demirleri buldum sadece 2 kaynak zımpara boya tmm :)
hadi zımparayı beleşe buluruz da boyaya nasıl para vereceğim onu düşünüyorum:pl:
çanta içinde aluminyum levha kestirirsem 50 tl tutar ama sanayide döşemeci arkadaşa yaptırırsam oda beleşe gelir:queen:
tolga sana bi tane ön cam lazım kafana fazla rüzgar almak sana yaramıyor:pl:
parayı nereye harcayacağını şaşırıyorsun sonra:p

Herkeze günaydın . X-Treme MAX / CROSS 'un bayi satış fyatı 3485 tl. 12 ay vade farksız taksit imkanı sunuyorlar.sizce pazarlığa başladığımda motoru kaç paraya almalıyım.
Birde ruhsat plaka,masrafı,trafik sigortası ne kadar tutacak. daha önce hiç motor kullanmadım diyebiliriz. 2500-3000 tl lik bi scoter almaktı niyetim.Taki X-Treme MAX / CROSS 'u görünceye dek

Peşin alırsan bir düşme olur. Taksitle aldığın zaman düşüş olmaz kardeşim. Gerçi bayiye göre değişir. Yakınında bir kaç bayi varsa sor. Birde pazarlık yap. ;)
Motoru aldıktan sonra da arada bir burada gözük :D

toprağam motorun tozunu dolar la alıyor bu masraflar ona koymaz:queen:
tolga sana bi tane ön cam lazım kafana fazla rüzgar almak sana yaramıyor:pl:
parayı nereye harcayacağını şaşırıyorsun sonra:p

Hacı ;
Avrada harcıyacağımız parayı motora harcıyoruz işte.
Bende tam enduroya dönsün istiyorum. Cam zaten takacamda uygun cam bulamıyorum :queen:
Seninde hayatın beleş olmuş. Adamlara bari bi paket sigara al :p

F54

Peşin alırsan bir düşme olur. Taksitle aldığın zaman düşüş olmaz kardeşim. Gerçi bayiye göre değişir. Yakınında bir kaç bayi varsa sor. Birde pazarlık yap. ;)
Motoru aldıktan sonra da arada bir burada gözük :D

Hacı ;
Avrada harcıyacağımız parayı motora harcıyoruz işte.
Bende tam enduroya dönsün istiyorum. Cam zaten takacamda uygun cam bulamıyorum :queen:
Seninde hayatın beleş olmuş. Adamlara bari bi paket sigara al :p
kanka bende 2000 senesinde pejo akmıştım senin mondial gibi full+full aksesuar modife allah ne verdiyse yapıyordum nede olsa evde kar ı yok ambarda darı yoktu:queen:
ama şimdi işler değişti ev kirası bebeğe mama bez kıyafet incik boncuk derken maaş uçtu gitti yani:salut:
ne yalan söyleyeyim cebimde 1750 tl den başka param yok:pl:
sen şimdi kappa nın sahibini ara benim max a ön cam yapın de para mühim değil zaten kaç euro ise fark etmez de:queen:

kanka bende 2000 senesinde pejo akmıştım senin mondial gibi full+full aksesuar modife allah ne verdiyse yapıyordum nede olsa evde kar ı yok ambarda darı yoktu:queen:
ama şimdi işler değişti ev kirası bebeğe mama bez kıyafet incik boncuk derken maaş uçtu gitti yani:salut:
ne yalan söyleyeyim cebimde 1750 tl den başka param yok:pl:
sen şimdi kappa nın sahibini ara benim max a ön cam yapın de para mühim değil zaten kaç euro ise fark etmez de:queen:

Maaşın başına yanlışıkla 1 koymuşsun. Sanırım 2 olacaktı :p
Şimdilik motora yatırım yapıyoruz. Binecek avrat bulursam bende avrata ve minimum gereksiz şeylere harcama yaparım.
O zamana kadar şahda padişahda benim. Saçacam paraları sağa sola , ay sonu zaten ağlayarak ödüyoruz :queen:
İ*neler zaten o çantanın yanında LCD TV vermediler. Çok kızdım :mrgreen:

Arkadaşlar merhabalar dün Cem arkadaşımızla buluştuk kısa bir doğa gezisi yaptık ben fotoları buraya atmayı beceremediğimden dolayı Cem arkadaşa yolladım cepten oda bugün yarın burda fotoları paylaşır. biraz iniş çıkış yaptık hatta motoru 2 defa düşürdüm ama ben düşmedim :) acemilik işte. as200 gy ile çıktığım rampayı max ile çıkamadım çok canım sıkıldı motorada fazla yüklenmekte istemedim daha 200 km oldu az önce:)

Merhabalar Hakan ;
Düşmeyen Motorcu yoktur. Düşmeye hazır motorcu vardır.
Cross motor zaten atlama, zıplama, düşme, kalkma motorudur. Çamurada saplanacaksın, Derede ıslanacaksın. Takıldığın yerde üstünden atlayacaksın.
Yoksa ne diye cross motora binilir. İşin zevki orda sınırları zorlayacaksın. Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. bakalım nasıl bir buluşma nasıl bir gezi olmuş ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar