- Egzoz vidaları saç vida, alyan vida ile değiştir benim gibi. ara arada kontrol et derim.
- Çokda indirme ondan sonra amasitör korumaları çamurluğa vurur. Zıplama meraklısı birisiysen.
- Aynar gerçekten sınırlı, minibüscülerin cama taktığı yuvarlak küçük camlardan alıp takmayı düşünüyorum. geniş açı için.
- Racing kullanan arkadaşlarla yanyana gelince güzel oluyor. Arabalara bile tepeden bakıyorsun.
- Far işi alçaltmalarda sıkıntı araya aparat yapacaksın. hafif öne bakacak.
- Gazı 2 kez hızlı bir şekilde çevirirseniz motor boğulup stop ediyor. biraz daha yavaş şekilde sona kadar çevirirseniz çekişi fena sayılmaz.
- Titreşim 100 km kadar gidince beni uyuşturdu. elde avuçta karıncalaşma oldu. kısa mesafelerde hissetmiyorsun.
- motor sıcaklığı için hiç bir çare yok. ayağına yakın tutmayacaksın. sıcak havalarda çok can sıkıcı bir durum.
- Egzoz çıkışı da artçı için sıkıntılı oda sıcaktan rahatsız oluyor. Ben hiç artçı almam ama geçenlerde kız gezdireyim dedim. başımın etini yedi ayağım yandı diye. çok sıcakmış..
- Lastiklerdeki koruma mumuna dikkat et. belli bir kilometreden sonra eriyor. O zamana kadar hafif ıslak zeminlerde kayma ihtimalin var.
Benimde duygu ve düşüncelerim bu kadar