.Arkadaslar Orjınal lastik ile benim duro lastik arasındaki farkı daha iyi gorebilmemiz için biriniz her iki lastik goruntusunu tek karede paylaşabilirmi. Fark oldugu belli olculerdende anlaşılıyor ama yinede ikisinin aynı karede gormek iyi olur sanırım...
Umarım istediğin gibi olmuştur.
Tolga bey, sizi eleştirmeden geçemiycem yanlız :
Haci eleştirmeden önce tüm yorumlarımı okumanı tavsiye ederim.
Motorun kötü yerleri varsa görmezden gelip motorumu övmem. Binerim ama kötüysede övmem. Başkasının da aynı hatayı yapmasını istemem.
Kötü işçilik varsa düzeltecekler. musluk suyundan gelen sert sudan bahsediyorum. Araba yıkama makinasının tanzikli suyu olsa hiç boya bırakmaz.
Amositörler ise kötü, renkleri soluyor. En azından biraz dayansa motor yol yapmaya başlar başlamaz herkesde renk atmış. Benimkinin biri siyah biri bakır. resimlere bak.
ikisi birden bakır olsa gam yemem. para veriyorsam hemen dökülsün istemem. Ufak kusur kadı kızında da olur. Kenbo125 4 sene çinliye bindim. Canını çıkardım. Ruhu çıkmadı.
çinlidir tamam. Çeşit çeşit gelsin ama elde kalacak kadar da çok kötü gelmesin. Kaliteden ödün vermemek lazım. Sonuçta bu paraları sokaktan toplamıyoruz.
Onun haricinde zaten duygu düşüncelerim aynı, motor bu parayı hak ediyor daha ucuz cross yok. Dağ tepe dere gidiyor. Çok aşırı kötü olsaydı çokdan elden çıkartırdım.
Sevgi ve saygılarımla arkadaşlar. :cat:
---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:03 ----------
1500 km ye kadar aracın vidalarını kontrol edin değişmesi gerekenleri değiştirin derim
500 km kısa ampul patladı. 100 de uzunlar patladı. Egzoz vidaları düştü. Boyalar söküldü. Amositörlerin rengi soldu.
Farlar yukarı bakıyor. Alçaltınca oldu. Ancak bunu mühendis akıl edemiyor mu ? Sinyallere su kaçtı buhu yaptı. Kelebek sıkıştı kaldı.
Serviste yağ değişti. Bakıma girdi. Motorun performansı düştü. Gerçi servisten şüpheliyim.
şimdi ben bu yaşıma kadar imza altında görebilirsiniz hiç mi motora binmedim. hiç mi motor yıkamadım. Bunlar beni kızdırır ama hayata küstürmez.
Aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi nefret edip satacak olsam bu kadar da kötülemem. Çakarım birine gider. Ama köpeğim bitliyse bitli der yıkarım
Yapılan Masraflar :
Cross Gidon takıldı. 40 TL
Acerbis gidon sünger : 35 TL
Progrip Elcik 50 TL
Elcik Koruma Acerbis 50
Monster Stciker 50 TL
Jant Stciker : 25 TL
Yedek Lastik : 30 TL
Alarm : 45 TL
Zincir : 30 TL
Giysiler :
Body Armor : 175 TL
Kask : 175 TL
Eldiven : 50 TL
jersey : 75 TL
Dizlik : 40 TL
Alıncak olanlar :
Öne cam takılacak
Arkalık Demir - Topcase çanta
Yan demirler - Yan çantalar
2 teker de cross lastik olacak
Size göre yerin dibine sokuyor olabilirim. Ancak bana göre - leri bunlar . ve herkesin bilmesi gerek.
Yoksa ben motorumu her şeye rağmen seviyorum ve yorumlarda bol bol görebilirsiniz. Aksi takdirde bu kadar masraf yapılır mı ?