Mondial Mondial 150 X-treme Max Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaslar benim boyum 1.70 ve ayaklarım yere değermi 1.70 boyla sıkıntı yasarmıyım bilgi verebilecek olan varmı??MONDiAL X-TREME MAX benim bulunduğum bolgede malesef satılmıyo ancak sparişle geliyor bende motora binip deniyemediğim icin kararsız kaldım ne yapmam gerekiyor siparisini motoru denemeden versemmi?? lütfen biri yardımcı olsun 1.70 boyla bu motoru deneyen veya bilgisi olan varmı?

isg

slm arkadaslar benim boyum 1.70 ve ayaklarım yere değermi 1.70 boyla sıkıntı yasarmıyım bilgi verebilecek olan varmı??MONDiAL X-TREME MAX benim bulunduğum bolgede malesef satılmıyo ancak sparişle geliyor bende motora binip deniyemediğim icin kararsız kaldım ne yapmam gerekiyor siparisini motoru denemeden versemmi?? lütfen biri yardımcı olsun 1.70 boyla bu motoru deneyen veya bilgisi olan varmı?

Arkadaşım ben canlı gördüm benim boyum 1.80 CENKİTO arkadaşın boyuda 1.80 http://www.motosiklet.net/forum/mot...x-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-2.html bu sayfadaki fotoda ayakları yere zor değiyor gibi görünüyor belki sana fikir verebilir. ama 1.70 boy ilede kullanılabilir o senin motosiklet kullanabilme yeteneğine kalmış :) motor gerçekten sanılandan daha yüksek. mondialın sitesinde küçük birşeymiş gibi duruyor yada 150 cc olduğundan bizler psikolojik olrak küçük kros gözüyle bakıyoruz ama durum farklı. ben motoru görene kadar bu kadar heybetli beklemiyordum.

Son düzenleme:
Arkadaslar boyum 1.80 ve motor üstündeyken aynı anda iki topugum yere degmiyor
Yükseklik konusunda umarım yardımcı olabilmişimdir

slm arkadaslar bende MONDIAL CROSS X-TREME MAX almayı dusunuyorum fakat tedirgin oldugum nokta sele yüksekliği benim boyum 1.70 acaba camurlu yolda veya trafikte işıklarda dur kalklarda sıkıntı yasarmıyım ve arkaya 2 kişiyı alınca problem oluyormu. sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
taksi olarakmı kullanmayı düşünüyosun???arkaya 2 kaşi alacakmış...Allah'ım yarabbim....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
parayı çöpe atma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biraz araştırsın anlar

acooterist nikli şahıs forumlarda bu tür yorumlar yapıyo..ben mesajları şikayet ediyorum sizden de etmenizi isterim.

tcs

parayı çöpe atmayalım da hiç kusura bakma yamaha nın 125 lik krossuna 7500 tl veremem .

ozrace arkadasım ben orda yazım hatası yapmısım sende tersinden anlamak istemisin benim demek istediğim arkaya 2. kisi almak yani toplamda bende dahil 2 kişi olması motorun üzerinde. motor saten yüksek kullanımı zor olacaktır birde arkada biri daha olursa dahada zor olurmu diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

centiko arkadasım verdiğin bilgiler için teşekkürler anladımki 150 x-treme max benim boyuma uygun değil kullanımı zor olacak galiba benim için bende MONDiAL 150 MR VULTURE almaya karar verdim ve coğunlukla toprak taş karısımı arazi yolunda kullancam inşanlah bir sıkıntı yasamam bu motor yarı yolda bırakmaz benı siz nederseniz ????

isg

ozrace arkadasım ben orda yazım hatası yapmısım sende tersinden anlamak istemisin benim demek istediğim arkaya 2. kisi almak yani toplamda bende dahil 2 kişi olması motorun üzerinde. motor saten yüksek kullanımı zor olacaktır birde arkada biri daha olursa dahada zor olurmu diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:56 ----------

centiko arkadasım verdiğin bilgiler için teşekkürler anladımki 150 x-treme max benim boyuma uygun değil kullanımı zor olacak galiba benim için bende MONDiAL 150 MR VULTURE almaya karar verdim ve coğunlukla toprak taş karısımı arazi yolunda kullancam inşanlah bir sıkıntı yasamam bu motor yarı yolda bırakmaz benı siz nederseniz ????

Arkadaşım birde kanuninin kros 150 modeli var onun boyunun kısa olduğunu söylüyorlar forumda. Bence bu motor seni tatmin edebilir bir bak istersen.

madem toz toprak yol agırlıklı kullanacaksın kanuni cross a bakman konusunda ısrarlıyım,stabilize yol için bence daha ideal olur, almayı düşündüğünüz model daha çabuk ses yapıp sağı solu gevseyecektir, ve kacınılmaz son dökülecektir, çünkü cadde kullanımı için bir model secmişsiniz. ama karar sizin şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşım birde kanuninin kros 150 modeli var onun boyunun kısa olduğunu söylüyorlar forumda. Bence bu motor seni tatmin edebilir bir bak istersen.

bizzat ben söylüyorum üstüne oturdugum zaman topuklarım yere tam basıyordu ve dizlerimide azda olsa kırıyordum, üstüne çömelir gibi oluyordum :cat:

tersinden anlamak değil okuyunca anlaşıldığı gibi anladım ben.sen yapmıyacaksın ama yapanlar var...

Arkadaslar kanuni cross 150 almayı düşünen varsa
Adana da gizerler kampanya yapmıs 3100 tl
artı pesin fiyatına 10 taksit, plaka ruhsat hariç, plakalı olarak almak istersen plaka masraflarını peşin istiyorlar

ilgilenenlere duyurulur

arkadaşlar motoru alalı 1 ayı geçti dün ilk defa uzun yolda denedim adana tarsus mersin güzergahlarında. otobanda tarsus adana arası 100 110nun altına düşmedim banamısın demedi maşallah:)

arkadaşlar motoru alalı 1 ayı geçti dün ilk defa uzun yolda denedim adana tarsus mersin güzergahlarında. otobanda tarsus adana arası 100 110nun altına düşmedim banamısın demedi maşallah:)

sizinle tanısmak isterim bu motor adana da sadece ikimizde var gibi
size MT üzerinden özel msj attım bakarsanız sevinirim

Slm arkadaslar malesef kanuni cross da bulamadım oyuzden mondial 150 mr aldım cumartesi gunu. Motor bana biraz kücük geldi ama idare etcez insanlah dagılmaz bu yollarda. Ben Urfada ikamet ediyorum ne Urfada nede Mardinde kanuni yok mondialide bir yerde bulabildim zoraki mardinde bir satıcıda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar