bende bugün biraz bakım yaptım fotoğraf çekecektim ama ellerim berbat olmuştu
kriko müthiş birşeymiş daha önce kullanmamıştım, parmağımla çevire çevire arka tarafı yerden kestim ve yağlama çok rahat oldu
arka frendeki tutukluk giderildi
zincir gerginliğini ayarladım ve bi güzel yağladım biraz kuruduktan sonra sürmeye çıktım
akşam sürmekte bir ayrı güzel ve tehlikeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
taş gibi motor. ciddi anlamda bir sorunla karşılaşmadım 500 gibi yağ değişmişti şuan 1550 civarındayım 2000bakımına götüreceğim( sadece yağ değiştirirler yine geri kalan kontroller bana kalıyor )
ayaklık müşüründeki bir sebepten dolayı ayaklıktaymış gibi algılanıyor olabilirmi?
aynı şekilde acil durum stop tuşundada bir sebepten dolayı kapalı olarak algılanıyor olabilirmi?
kriko müthiş birşeymiş daha önce kullanmamıştım, parmağımla çevire çevire arka tarafı yerden kestim ve yağlama çok rahat oldu
arka frendeki tutukluk giderildi
zincir gerginliğini ayarladım ve bi güzel yağladım biraz kuruduktan sonra sürmeye çıktım
akşam sürmekte bir ayrı güzel ve tehlikeli
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:42 ----------
arıza?merhaba arkadaşlar bugün xtreme le 2. kere yolda kaldım birincisi iç lastiğim patlamıştı bugünde şilede anlamsız bir şekilde boğularak motor stop etti endüksiyon bobininden start butonuna kadar bakmadığımız yer kalmadı bujiye kadar fakat motor çalışmıyor marş yapıyor bildiğiniz bir durumu varmıdır çelik halatla çekerek geldikyarın servise bırakcam daha 1500 kmde sizlerinde bukadar sık arıza yapıyor mu ?
ayaklık müşüründeki bir sebepten dolayı ayaklıktaymış gibi algılanıyor olabilirmi?
aynı şekilde acil durum stop tuşundada bir sebepten dolayı kapalı olarak algılanıyor olabilirmi?