Gençler kemerburgaz şu sarı yer orman yolları bolge tarafında virajlar çok keskindi acemilikten uçuruma fırladım sonra motoru çıkarttık servise verdim her şeyi düzeltildi amortisörler falan filan. Sonra kullanmaya başladım kız arkadaşımla beraber. Ben 1.98 boyunda 140 kiloyum. Artçım 60 kilo. Motor çokmu zorlandı acaba bilmiyorum ama ya yaktı galiba yağsı bitti sonra motordan sekmandan sesler gelmeye başladı egsozdan yağ dumanı çıkıyo deli gibi. gittim yağ koydum eve çektim yakında servise götürücem.
Sekman falan dediler ondan böyle oluyor yağ yakıyor dediler 300-500 kafadan çıkart dediler doğurumu bu?
bide tekrar böyle bişi yaşamamamız için motoru çok zorlamamam mı lazım?
Tamam ben ağır biriyim farkındayım ama yokuşlarda falan 2-3 vites son gaz çıkıyoruz 40-50 ile falan çekiyo oda zar zor.
20 ile bayırmı çıkıcaz artık? yada düz yolda dahamı yavaş gidicez? son gaz gidiyorum düz yolda 100-110 görüyo max.
Öncelikle geçmiş olsun
150 SENTOR Maksimum Taşıma Kapasitesi 161 kg
200 kg ile yol almışsın. Dolayısı ile ne fren yaparken ne de viraj dönerken olması gereken performansı alamayacağınız bir ağırlık bu.
Bu şekilde red linea girecek şekilde gazladıysan motorun her tepkiyi vermesi normaldir diye düşünüyorum. Bence daha kötüsü de olabilirdi örnek; önünde aniden bir şey çıktı ve fren yapman gerekti ne olacak ? 200 kg ile duramazsın kolay kolay.
RX3i EVO'nun bile max. taşıma kapasitesi 175 kg.