artık benimde bir sevgilimm var aldım abilerim motorumu 10 numara kerata
artık benimde bir sevgilimm var aldım abilerim motorumu 10 numara kerata
Değerli arkadaşlar
mc 150 motorsikletimi aldım ve yola çıktım akdeniz - içanadolu-güneydoğu 7000 km yol gezdim. Titreşim yok , tek şikayetim motordan turboya giden bir lastik hortum vardı sürekli onu patlatıyordu. turboyu iptal ettim boruyu körledim o sorunuda öyle hallettim.. yaz gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum .
slm arkadaşlar forumda bi süredir yazamıyorum bi ara gv veya gt arama sevdasına girmiştim ama bütçe uygun olmadığı için mc 150 ye karar verdim..sahibinden.com da attiturhan kardeşin ilanını gördüm galiba, yanlış görmediysem büyük ihtimal senin motorun bende izmir dikilide oturuyorm ama öğrencilik sebebiyle antepteyim eğer motor sizinse pm atayım görüşelim..
birgün yeteri kadar iyi giyinmemişim hazırlıksız yakalandım soğuktan donmamak için ortalama 65 km hızla 5. viteste 30 km gittim ve ortalama yakıt tüketimim 100 km de 2.5 litreye kadar düştü ama nornalde 80-90km hızla gittiğimde 3 litre civarı yakıyor
Dogrudur arkadaşım benim ilanım var sahibinden.com sitesinde. Hacım büyütmek için satmak istiyorum.
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Bende bir kez 2.5lt ye kadar düşürebildim. ama onun haricinde en az 3lt ortalama yakıyorum. üstüne bile çıktığım oluyor kullanım tarzına bağlı olaraktan..
tabi sizin motorda çok aksesuar var özellikle yan çantalar falan rüzgarda aerodinamiyi olumsuz etklideği için biraz daha fazla yakması normaldir. bu arada bundan sonra almayı düşündüğünüz motor nedir acaba sorun olmazsa öğrenebilirmiyim ? bende yaza doğru belki değiştirebilirm çünkü muadilleri arasında ne kadar güçlü olrsa olsun 125-150 cc sınıfında pek kalınmıyor. illaki biraz daha güç istiyor insan, özelliklede 90 km/h ve üstü hızlardaki sollama anında...Dogrudur arkadaşım benim ilanım var sahibinden.com sitesinde. Hacım büyütmek için satmak istiyorum.
---------- Post added at 17:29 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Bende bir kez 2.5lt ye kadar düşürebildim. ama onun haricinde en az 3lt ortalama yakıyorum. üstüne bile çıktığım oluyor kullanım tarzına bağlı olaraktan..