Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

resimlere baktım askon ğüzel yer benim için varketmez kardeş çay bahane maksat muhabet olsun vefa bozacıyı biliyom ama kafeyi bilmiyom yakın demişi
n zaten bi sorun olmaz önümüzdeki hafta sonu ayarlıyak buluşak diğer arkadaşlarda gelir inşllah bu vesileyle tanışmış ileriye dönü
k arkadaşlıklar kurarız inşallah

o zaman tarihi koyalım cumartesi akşamı 8 de orda olmaya varmısınız mc ve mcx sahıpleri

sağolasın hocam inşallah bir tatilde oraya gelirsem o zaman içerim çayınızı sağolun. zaten aramızdaki mesafe 8 saatlik yol otobüsle :) akhisarda oturuyorum.

Selam millet, uzun zamandir foruma giremiyordum takip edenler bilir ilk MC kullanicilarindan biriyim. Hemen hemen 1 yil oluyor MC yi alali ve km 6700-6800 civari suan. Simdilik büyük bir sikinti yasamadim. Servis konusunda cok sansliydim ilk baslarda biraz güvensizlikte yasasam sonradan isi bildiklerini anladim. Yasadigim kücük capli problemleride servis garantiden halletti. ön disliyi bir büyügü ile degistirdim ve 16 yaptim. Uzun yolda son hizim artti fakat bekledigimin aksine yakitta herhangi gözle görülür bir düsüs olmadi. herkese hayirli sürüsler...

Selam millet, uzun zamandir foruma giremiyordum takip edenler bilir ilk MC kullanicilarindan biriyim. Hemen hemen 1 yil oluyor MC yi alali ve km 6700-6800 civari suan. Simdilik büyük bir sikinti yasamadim. Servis konusunda cok sansliydim ilk baslarda biraz güvensizlikte yasasam sonradan isi bildiklerini anladim. Yasadigim kücük capli problemleride servis garantiden halletti. ön disliyi bir büyügü ile degistirdim ve 16 yaptim. Uzun yolda son hizim artti fakat bekledigimin aksine yakitta herhangi gözle görülür bir düsüs olmadi. herkese hayirli sürüsler...
merhabalar benim henüz bir mc m yok ama yakında olacak inş :) bu dişli değiştirme olayının ne gibi artıları ne gibi eksileri var özet geçmeniz mümkünmü?

yakıtta değişim olsa olsa artarmotorun hızı arttığı için aynı zamanda da çekişi düşer bildiğim kadarıyla az da olsa.

selam arkadaşlar, ikinci el 150mc arıyorum, mcx de olabilir. istanbul içi. satmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atarsa sevinirim.

sanırım mc ve mcx biraz zor bulursun alanlar satmıyor çok nadir :) ama yine de hakkında hayırlısı kardeşim inşallah bulursun istediğin gibi bir motor.

Yeni aldığım MCX ımle aranızda olacağım. 160 km. yol yaptım. Çok memnunum 3. Mondialim parasını hakkeden bir motor yapmışlar tavsiye ederim.

şşşttt sayfadakiler nerelerdesiniz yaa kimseden ses çıkmaz olmuş :) herkese hayırlı günler bol kazançlar dilerim.

şşşttt sayfadakiler nerelerdesiniz yaa kimseden ses çıkmaz olmuş :) herkese hayırlı günler bol kazançlar dilerim.

herkes mc ve mc-x 'lerden memnun. sorun yok, kimse de ses de yok. :))

Nasip olursa bende hafta içi plaka ruhsat işlemlerimi halledersem bende kavuşuyorum mc-x 'ime. O zaman bende nacizane yorumlarımı eklerim artık, inşallah :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar