Abi isterseniz biraz ileriyi dusunun. Turkiye'deki ve bu sitedeki kisilerde ''Japon-syndromu'' var gercekten. Daha motor piyasaya cikmamis, fol yok yumurta yok direk en iyi cin en kötu japon diye yazmissin, es degerde olmayi birak, cinlinin en iyisi japonun en kötusune es bile görmuyorsun bunu neye guvenerek yaziyorsun?:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:38 ----------
Abi iyi yolda gidiyorsun. Ben sana illa Mondial demiyorum, Kanuni olabilir vs vs. Ama su sifir Cinli yerine 2. el Japon alirim kafam dinc olur mevzusunu gec:wiinkk:
150cc'lik, kos kocaman, konforlu bir scooter dururken ben gidipte daha fazla para bayilarak Japon almam. Bende seninle ayni durumdaydim motoru alirken. Tanidiklarimin hepisi japon illa japon diye diretiyordu ama ben hepisinin inadina gittim bir Mondial 151 RS'e gönul verdim:cat: . Ama sunu bilki ben direk RS'i almadim. ilk basta surdum motoru, referens olarakta Yamaha BWS 100 surdum. Sana sunu söyleyim ki havada, karada kisacasi
her yerde RS o ''japon''dan ustundu gercekten. Japondan az bile benzin yakiyor haa

Birde su Japoncu arkadaslara, motorun kafa kitabinda ne yaziyor en son sayfalarda? ''Finished in China'' yada ''Fabriqued in China'' yaziyor cogunda:queen: