Mondial Mondial 150 Mash

Abi ne demistim ben sana? Bu motorun fiyati 2.500TL olacak dememismiydim sana?:wiinkk: Istersen mondiyi ara sor ne zaman siparis aliyorlarmis diye? Haa bide bu ara, Mr. Louis Ding bana mesaj göndermis:queen: Motorun imalat fiyati 1350 dolar civari demis, tam fiyat vermiyor:bounce: 2100TL'ye aliyor demekki Mondi, 2,5'a satiyor:queen:

abi bakalım aramak lazım sormak lazım ne zaman buraya gelir alabiliriz vs inşallah plaka dahildir bu fiyata...

150 zc yi tip olarak daha çok seviyorum
ama sonuçta bu motorun parça kalitesi daha yüksektir e tabi buna oranla fiyatıda yüksek olacaktır

acaba bunun diski bizim 150 zc ye uyarmı :cherry:

valla ya :) ayar oldum 3 ay diyorlar babamda passat almış :D vazgeçicem bu gidişle.

Abi hic kimse ustunde alinmasin ama ZCden uzak durmani tavsiye ederim::uzgunum: Cok kronik sorunlari olan bir motor, bakin her motorda oluyor demiyorum, ama sanada ayni motor dusme ihtimali yuksek. ZC alma sansinida kacmis gibisin zaten, adamlar son modelleri 1650tl'ye indirimli vermisti zaten o zaman alacaktin, simdi bosuna fazladan para vermek durumuna duseceksin.

Abi hic kimse ustunde alinmasin ama ZCden uzak durmani tavsiye ederim::uzgunum: Cok kronik sorunlari olan bir motor, bakin her motorda oluyor demiyorum, ama sanada ayni motor dusme ihtimali yuksek. ZC alma sansinida kacmis gibisin zaten, adamlar son modelleri 1650tl'ye indirimli vermisti zaten o zaman alacaktin, simdi bosuna fazladan para vermek durumuna duseceksin.

bencede :D bugün passat kullandım zaten motordan soğusam mı 2 ay kadarcık :p:p

araba ayrı motor ayrı...
arabam olmasına rağmen hava güneşli ise yinede motorla çıkıyorum...

yeni passat 2011 iyi valla :) bende öyle araba çok sevmiyorum motor çok zevkli

resmi rakam açıklandı...
2500 TL...
plaka ile birlikte 2750 liraya filan denk gelir...
değip değmiyeceği motora canlı gözle bakınca belli olacak...

Makinanın fiyatı 2.258 lira.

ÖTV indirimiyle birlikte fiyatta da indirim oldu sanırım. :) Benimde ilgi alanımda. 9 beygir, 13" tekerlekler, spor bir tarz, ön / arka disk.. Genel olarak iyi görünüyor.

bugün makinayı şöyle bir inceledim. gayet güzel görünüyor. beyaz rengi çok yakışmış..

Onu gelecekten getirdik... Tasarımı göz kamaştırıcı, yapısı çok sağlam. Motoruda tasarımının yanında sönük kalmadı. Motorunun gücü, görüntüsünün sizde yarattığı beklentiden çok daha güçlü...Kullandıkça bu fiyata, bu tasarımı, gücü ve kaliteyi nasıl aldığınıza şaşıracaksınız. Ama normal değil mi ? Sonuçta o bir Mondial, Mondial 150 MASH.
Fiyat : 2.500 TL

ne geleceği çinden getiriylr:mrgreen::mrgreen::mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar