KT 150 kullanıcısını üzmeyen, son 2 yıldır kullanımda olan, hatasıyla sevabıyla kendini kanıtlamış bir motor olarak nitelendirebiliriz... Satınalmayı düşünen kullanıcıların hemen her yönününü çeşitli forumlarda kullanıcı deneyimlerini okuyup motoru tanıyan meraklıları motoru satınaldıklarında beklentilerinin dışında çok fazla bir süprizle karşılaşmıyorlar...Çinli mi çinli ama benzerlerinden daha iyi bir çinli...Servis yaygın ve şanssız biri değilseniz vasat veya vasat üstü bir servisiniz oluyor, geniş bir servis ağı mevcut ...Yedek parça sorunu yaşanmıyor ve ekonomik... Biraz bütçeden fedekarlık yapılarak 0 km de alabileceğimiz bir motor...Dolayısıyla tanınmış bazı iyi markaların 2, 3. 4. elini alıp motorun mazisi ile ilgili devamlı bir kurt kemirmiyor içinizi...Sürat meraklısı ve atraksiyon manyağı da değilseniz motorunuzla uzun yıllar mutlu mesut bahtiyar yaşar gidersiniz... Şehire de gelir köye de gelir... Cebiniz yakmaz rampada zorlamaz... Bütün bunların dışında özel beklenktileriniz yoksa alınası bir motor...Ben dört ay forumlardan izledim 3 hafta önce 1100 km de Eylül 2015 trafiğe çıkışlı 2750TL ye bir tane aldım henüz rodajı tamamlanmış değil, dikkatli kullanıyorum... Soğukta jikle yukarda biraz gaz vererk çalıştırıp 1 dakika sonra ortaya alıp yola çıkıyorum 2-3 dakika sonra da aşağıya alıp yola devam ediyorum...Vitees geçişleri sorunsuz, Ön fren ağırlıklı arka fren destekli ve farklı fen denemeleri yapıyorum, sürat olarak henüz 50 km yi geçmiyorum zira yolum şehir içinde 3 km de bitiyor akşama da aynı mesafe ...Haftasonları daha uzun ve yüksek devir 50 km üstü denemeleri ve farklı zemin koşullarında fren testleri yapıyorum...Sıkıntı yok...Beklentim yüksek değil ama yolda gerek duruşu gerese düşük eksoz sesiyle ilgi çekiyor ancak gaza yüklendiğinde değişen ve yırtıcı ve sinir bozmayan ama tok, tane tane vurgulu bir eksoz sesi benim de hoşuma gidiyor... Benden bugünlük bu kadar...Selam ve sevgilerimle...