Arkadaşlar 150 hs hastasıyım lütfen bi yardım !!!
Arkadaşlar forum sayfanızı 5-6 gündür takip ediyorum ! Başka forumlardada okuduğum kadarıyla bu motorlar acayip ama aşırı çok sorun çıkartıyor.Ama bunda birazcık şansında rolü var.Benim elektronik aletlerden yana şansım yok ama böyle 150 hs gibi bi model için bu sorunlara razıyım şimdi size bişiler danışmak istiyorum.
-Benim yaşım daha 17 ehliyetim yok 150 hs modelini almayı düşünüyorum.Ama rodaj süremi nasıl ve ne kadar sürede tamamlayacağımı bilmiyorum ilk olarak bu !
-Tabi ehliyet ve plaka olmadıı için polisler yapacak ben bu rodaj süresini arasokaklarda tamamlayabilirmiyim ?
-Ve bu rodaj süresince illeki düz yoldamı gitmek lazım ?
-Bakıma gittigimde ehliyet ve plakadan dolayı bi sorun çıkarmı ( olmassa )
Not : Sende bi yıl bekleyiver demeyin bekleyemem

ale:
En önemli kısım !
- Bu motor düz yolda , bayırda ve bayır aşağıda (rahat olarak) kaç km/h yapıo ?
-Bu forumlardaki kişilerin % 70 inin motoru arıza çıkarıo yoksa bu daha mı az ? Yani sorun çıkma ihtimali ne ve genelde ayna dışında çıkan sorunlar ne ?
-Ben benzin almaya giderken ehliyet ve ruhsat olmadıı için elimde götürsem polisler bişi yaparmı ?
Lütfen en kısa zaman da bişiler yazın